Gå til innhold

Surdeigsbrød


Rolf-Odd

Anbefalte innlegg

Har siste år ofte kjøpt et relativt dyrt, men sunt surdeigsbrød som smaker godt. Ofte var det imidlertid store hull i brødskivene som firmaet antakelig fikk klager på, slik at de nå har endret produksjonsmetoden. Hullene i brødskivene er nå borte, men siden brødet ikke smaker like godt, lurer på hva de kan ha gjort, og om brødet fortsatt er sunt å spise?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hullenes størrelse handler om hvordan det er fermentert. 
 

Uten å vite prosessen/ ingrediensene til dette brødet vil jeg anta at det kun handler om fermenteringen og at det er en estetisk/ praktisk endring. 

Anonymkode: 101cb...bc3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...