Gjest Chrizzy Skrevet 28. februar 2006 #1 Skrevet 28. februar 2006 Hva tror dere det kan komme på med åpen bar? Når man har bryllupet i et serveringslokale? Altså, vi kan ikke kjøpe inn drikkevarene selv, må være deres drikkevarer? Sånn ca bare?
Gjest Gjest Skrevet 28. februar 2006 #2 Skrevet 28. februar 2006 Vi hadde 55 gjester, som i gjennomsnitt drakk 3 drinker hver + 1 glass likør/cognac. Kostet 90 kr per drink. Regn ut selv. Selskapet vårt kostet 80.000 i mat og drikke, alkoholen var 40.000 kr (inkl før under og etter middag). hadde det et sted der vi fikk alt ordnet for oss minus bordpynt og kaker.
Gjest gjest1 Skrevet 28. februar 2006 #3 Skrevet 28. februar 2006 Rekn ein drink i timen ganger antall gjester ganger ca. 80 kroner, som er vanleg drink-pris...
Grynet Skrevet 1. mars 2006 #5 Skrevet 1. mars 2006 Kommer ann på hva slags gjester du har - drikker de mye ller lite... Jeg har jobbet som servitør og drikker folk lite, lønner det seg absolutt å ha åpen bar, men har dere mange som drikker mye så lønner det seg å ha fast pris. Høres dette rotete ut, snakk med utleiestedet!
Gjest Gjesta Skrevet 1. mars 2006 #6 Skrevet 1. mars 2006 Ofte begrenser folk seg når de vet dere betaler for drikkevarene, særlig med så stive priser. Også drikker fork ofte mindre i brylluper enn på fest
LilleBille Skrevet 2. mars 2006 #7 Skrevet 2. mars 2006 Det har jo opplagt noe å si på sammensetningen av gjestene også. Er det mange unge - går det ofte mer enn om det er mange eldre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå