AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #1 Del Skrevet 3 timer siden Hei. Jeg har 2 kilo kalvestek jeg stekte etter tida og skjærte i skiver når den var avkjølt. Jeg frøys den i aluminiumsfolie og har tatt den opp nå,til vi skal ha gjester i morgen. Men: hvordan får jeg den ferdig? Den er altfor rosa nå, nesten rå. Tips? Anonymkode: f6d9d...f94 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #2 Del Skrevet 3 timer siden Hvis du skjærte den i skiver så så du vel hvordan den så ut før du fryste den? 0. Server Grandiosa 1. Server den som den er 2. Varmebehandle den mer Jeg ville ha tint den og satt kjøttet i stekeovnen i ildfast form under folie på 150C i 30 min og vurdert resultatet. Anonymkode: 847f7...cb8 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
petterm Skrevet 3 timer siden #3 Del Skrevet 3 timer siden AnonymBruker skrev (14 minutter siden): Hei. Jeg har 2 kilo kalvestek jeg stekte etter tida og skjærte i skiver når den var avkjølt. Jeg frøys den i aluminiumsfolie og har tatt den opp nå,til vi skal ha gjester i morgen. Men: hvordan får jeg den ferdig? Den er altfor rosa nå, nesten rå. Tips? Anonymkode: f6d9d...f94 Tips til neste gang - bruk steketermometer, så har du bedre kontroll. Forøvrig enig med den over om å ettersteke i ovn, evt dele i biter og lage en gryterett eller koke bitene i brun saus til de er ok. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 3 timer siden #4 Del Skrevet 3 timer siden Vi har flere ganger halvstekt dagen før for å ta siste oppvarmingen dagen etter. Da pleier vi å ha den i en keramisk beholder med lok å har kraft og grønsaker rundt og setter på. Har en ikke keramisk grute så kan en og ha aluminium folie rundt å varme opp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå