AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 11:53 #41 Del Skrevet tirsdag kl 11:53 Kjøp ordentlig god vanilje. Ikke 3 liter for 30,- diplomis. Rørte jordbær. Beste som finnes med vaniljeis Oppkuttet banan Hjemmelaget sjokoladesaus Fruktsalat Anonymkode: 7c7b6...7ab Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:24 #42 Del Skrevet tirsdag kl 17:24 Affogato al caffé er supergodt. Espresso og vanlijeis. Enkelt å lage, se https://www.detsoteliv.no/oppskrift/affogato-al-caffe Anonymkode: ffe32...e18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet tirsdag kl 17:31 #43 Del Skrevet tirsdag kl 17:31 Salte peanøtter hvis personer ikke er allergisk. Nonstop, revet sjokolade, karamel saus, bær Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:31 #44 Del Skrevet tirsdag kl 17:31 AnonymBruker skrev (På 17.11.2024 den 16.11): Start i alle fall med å kjøpe kvalitetsis, med ekte vanilje. Da er mye gjort allerede. Varme kirsebær er veldig godt på. Varm til god lunk i kjele. Hell to-tre spiseskjeer over hver skål rett før servering. Anonymkode: 31050...f59 Dette! Og til voksne gjester som ikke er avholds: 1 spiseskje eggelikør oppå de varme kirsebærene. Blir nesten som den gode, gamle dessertklassikeren Flensburger (men da skal det vel være litt pisket fløtekrem i tillegg). Anonymkode: e1760...f4b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:34 #45 Del Skrevet tirsdag kl 17:34 jegerrinne skrev (3 minutter siden): Salte peanøtter hvis personer ikke er allergisk. Nonstop, revet sjokolade, karamel saus, bær Og alt dette er vel lett å ha stående også ☺️ Anonymkode: 15ff3...481 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hyoscyamus Skrevet tirsdag kl 17:44 #46 Del Skrevet tirsdag kl 17:44 Nå vet ikke jeg hvor du bor, men Pistasjkremen og Sitronolivenoljen fra Olivenlunden er begge HELT fantastiske som tilbehør til god vaniljeis😍 Gjerne i kombinasjon: Blande litt av oljen i nøttekremen, og ringle over skålene med iskrem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 18:59 #47 Del Skrevet tirsdag kl 18:59 Varma skogsbær! Anonymkode: 48caa...eda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå