AnonymBruker Skrevet 19. november 2024 #41 Del Skrevet 19. november 2024 Kjøp ordentlig god vanilje. Ikke 3 liter for 30,- diplomis. Rørte jordbær. Beste som finnes med vaniljeis Oppkuttet banan Hjemmelaget sjokoladesaus Fruktsalat Anonymkode: 7c7b6...7ab 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. november 2024 #42 Del Skrevet 19. november 2024 Affogato al caffé er supergodt. Espresso og vanlijeis. Enkelt å lage, se https://www.detsoteliv.no/oppskrift/affogato-al-caffe Anonymkode: ffe32...e18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 19. november 2024 #43 Del Skrevet 19. november 2024 Salte peanøtter hvis personer ikke er allergisk. Nonstop, revet sjokolade, karamel saus, bær Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. november 2024 #44 Del Skrevet 19. november 2024 AnonymBruker skrev (På 17.11.2024 den 16.11): Start i alle fall med å kjøpe kvalitetsis, med ekte vanilje. Da er mye gjort allerede. Varme kirsebær er veldig godt på. Varm til god lunk i kjele. Hell to-tre spiseskjeer over hver skål rett før servering. Anonymkode: 31050...f59 Dette! Og til voksne gjester som ikke er avholds: 1 spiseskje eggelikør oppå de varme kirsebærene. Blir nesten som den gode, gamle dessertklassikeren Flensburger (men da skal det vel være litt pisket fløtekrem i tillegg). Anonymkode: e1760...f4b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. november 2024 #45 Del Skrevet 19. november 2024 jegerrinne skrev (3 minutter siden): Salte peanøtter hvis personer ikke er allergisk. Nonstop, revet sjokolade, karamel saus, bær Og alt dette er vel lett å ha stående også ☺️ Anonymkode: 15ff3...481 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hyoscyamus Skrevet 19. november 2024 #46 Del Skrevet 19. november 2024 Nå vet ikke jeg hvor du bor, men Pistasjkremen og Sitronolivenoljen fra Olivenlunden er begge HELT fantastiske som tilbehør til god vaniljeis😍 Gjerne i kombinasjon: Blande litt av oljen i nøttekremen, og ringle over skålene med iskrem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. november 2024 #47 Del Skrevet 19. november 2024 Varma skogsbær! Anonymkode: 48caa...eda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå