MarianneE Skrevet 15. november 2024 #21 Skrevet 15. november 2024 Ikke for å være kjip, men jeg ville lest på innholdet først og så vurdert om ikke jeg skulle laget fra bunn allikevel. https://www.dolmio.no/produkt/lasagne-bechamel-saus
Reign Skrevet 15. november 2024 #22 Skrevet 15. november 2024 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Jeg syns bare det er rart å si at noe som tar minst 15 minutter aktivt arbeid ikke er noe ekstra arbeid. 😅 Anonymkode: 21fde...122 Ja, du synes vel matlaging fra bunn er rart. 1
AnonymBruker Skrevet 15. november 2024 #23 Skrevet 15. november 2024 Jeg forstår ikke hvor du tar 15 minutter fra. Det tar 5 minutter å lage hvit saus. Skal du ha store mengder tar det kanskje 10 min. Anonymkode: 6c838...e61
AnonymBruker Skrevet 15. november 2024 #24 Skrevet 15. november 2024 Reign skrev (54 minutter siden): Ja, du synes vel matlaging fra bunn er rart. Nei? Jeg syns å omtale 15 minutters aktivt arbeid som "ikke ekstra arbeid" som rart. Blir som å si at det ikke er ekstra arbeid å vaske skjorta du i vasken i stedetfor maskin. Tar bare 15 minutter det også. Hvis du har 30 minutter til rådighet er 15 minutter ekstra tid ganske mye - 50 prosent mer, faktisk. Det spiller en stor rolle. Det betyr ikke at jeg syns matlaging fra bunnen er rart, men jeg tilpasser maten jeg lager tiden jeg har til rådighet og underdriver ikke tiden det tar for å selge et dårlig poeng. Anonymkode: 21fde...122 1
AnonymBruker Skrevet 15. november 2024 #25 Skrevet 15. november 2024 AnonymBruker skrev (52 minutter siden): Jeg forstår ikke hvor du tar 15 minutter fra. Det tar 5 minutter å lage hvit saus. Skal du ha store mengder tar det kanskje 10 min. Anonymkode: 6c838...e61 Fra vedkommende som påstår at den må koke under omrøring i 10 minutter... Det tar fort 5 minutter å smelte smør og spe på med melk, og så bør den koke i 10 minutter for å få bort melsmak. Jeg personlig koker den ikke under omrøring (rører bare av og til) men vedkommende mente nå det var nødvendig i 10 minutter samtidig som det ikke er ekstra arbeid. 🙄 Anonymkode: 21fde...122 1
Hannabanna Skrevet 11. juni #26 Skrevet 11. juni (endret) AnonymBruker skrev (På 14.11.2024 den 20.39): Har opplevd at den klumper seg, så tenkte det blir bedre å bruke «ferdigprodukt» 🫣 Anonymkode: 808e6...147 Tips: Du trenger ikke å lage hvit saus på den tradisjonelle måten. Ha fløte og melk i gryta, kok opp. Tilsett litt kyllingkraft og revet parmasan. Bruk maizena (enklest med maisenna du bare kan heller oppi) mens du rører. Skal sausen i form trenger den også lite koketid for den melete smaken vil koke vekk i formen. Enkelt og godt. Hvilken rett skal du lage? Endret 11. juni av Hannabanna
AnonymBruker Skrevet 11. juni #27 Skrevet 11. juni Hannabanna skrev (2 timer siden): Tips: Du trenger ikke å lage hvit saus på den tradisjonelle måten. Ha fløte og melk i gryta, kok opp. Tilsett litt kyllingkraft og revet parmasan. Bruk maizena (enklest med maisenna du bare kan heller oppi) mens du rører. Skal sausen i form trenger den også lite koketid for den melete smaken vil koke vekk i formen. Enkelt og godt. Hvilken rett skal du lage? Det er 6 måneder siden TS spurte, så retten er både lagd og spist forlengst. Anonymkode: 76595...6d8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå