AnonymBruker Skrevet i går, 18:41 #1 Del Skrevet i går, 18:41 Lei av å lage crazy cake... Trenger tips til andre kaker uten melk og egg. Hva godt kan jeg lage? Anonymkode: d713c...dcb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CrazyCatLady2500 Skrevet i går, 18:44 #2 Del Skrevet i går, 18:44 Kan du bruke soyamelk da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 18:49 #3 Del Skrevet i går, 18:49 Du kan ta en hvilken som helst oppskrift og erstatte melken med gryr og egget med "egg replacement". Eggerstatning kjøpes i allergihylle i mange matbutikker eller på helsekost. Anonymkode: 75729...d00 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 19:07 #4 Del Skrevet i går, 19:07 Da må jeg se om jeg kan finne egg replacement... aldri sett det i butikken, men heller ikke sett etter det.... Soyamelk tror jeg skal være ok Anonymkode: d713c...dcb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet i går, 19:19 #5 Del Skrevet i går, 19:19 Gulrotkake: http://www.veganmisjonen.com/2014/10/oppskrift-trstekake-gulrotkake-langpanne.html Jeg bruker Eldorado Smøremyk som margarin, og oftest Oatly sin smøreost, men annen går helt fint. Krydderkake: https://gronnmatportal.no/2012/08/saftig-krydderkake-med-sjokoladeglasur/ Jeg bruker igjen Eldorado Smøremyk, og jeg bruker litt kardemomme i i tillegg, samt moccaglasur på toppen. Jeg har flere på lur om du trenger det 😊 Kan generelt anbefale veganske oppskrifter, for de er veldig allergivennlige. Veganmisjonen, Grønn Matportal, Vegetarbloggen, og Veganske Fristelser har alle mye bra 😊 (Hilsen allergiker 😉) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Luckiness Skrevet 8 timer siden #6 Del Skrevet 8 timer siden Mener det er en greie med at væsken kikerter er i kan piskes med sukker slik det lages marengs. Da ville jeg forsøkt å laget pavlova. Men med en form for fløteerstatning. Regner med det melkeallergi det er snakk om siden du ikke nevner laktosefritt som alternativ. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #7 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (19 timer siden): Da må jeg se om jeg kan finne egg replacement... aldri sett det i butikken, men heller ikke sett etter det.... Soyamelk tror jeg skal være ok Anonymkode: d713c...dcb Jeg ville heller gått for oppskrifter som var naturlig uten egg. https://marihult.no/2012/07/12/saftige-brownies/ Coop og eldorado sin mørke kokesjokolade er uten melk. https://marihult.no/2024/09/18/vegansk-eplekake/ http://www.veganmisjonen.com/2013/10/oppskrift-eplekake-kanel-glasur.html?m=1 https://sulten.app/recipes/vegansk-suksessterte-gmyy https://www.oetker.no/oppskrifter/r/vegansk-sitronkake-med-sitronglasur https://www.godt.no/oppskrifter/kaker/pavlova/10616/pavlova-uten-egg-allergivennlig-alternativ Jeg bruker imat visp til å lage krem. https://vegetarbloggen.wordpress.com/2012/06/15/blabaerkake/ Anonymkode: 267ec...b3a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #8 Del Skrevet 4 timer siden Finn en kake du syns er spennende og virker god. Bruk egg replasement og erstatningsprodukter for melk. Feks melkefri margarin, havremelk og lignende. Det går kjempefint og smaker godt. Har langt bedre erfaring med det enn å bake egne kaker for allergikere eller veganere når det kommer til smak og vanlige ingredienser ellers. Jeg lager akkurat de samme kakene og sånt omtrent nå som før jeg fikk et allergisk barn ved å gjøre det slik😊 Anonymkode: ae61d...447 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå