AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #1 Del Skrevet 12. november 2024 Ok jeg veit hvordan det høres ut, men jeg har hørt dette flere steder (finner ikke noe når jeg googler) at dersom du koker og så fryser ris så vil karbohydratene nesten halveres og at dette gjelder pasta og brød også? Anonymkode: f2bb8...440 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #2 Del Skrevet 12. november 2024 Stemmer nok ikke helt, men kan hjelpe littegrann. https://lifehacker.com/health/does-freezing-bread-make-it-healthier Anonymkode: 50f5f...04a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #3 Del Skrevet 12. november 2024 Åh herregud. NOK Internett for idag. Anonymkode: 70a3b...710 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #4 Del Skrevet 12. november 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Åh herregud. NOK Internett for idag. Anonymkode: 70a3b...710 Ikke stress deg selv med å klikke inn på sånne tråder om du ikke tåler det 😄 Anonymkode: f2bb8...440 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #5 Del Skrevet 12. november 2024 freezing your rice then reheat it! Research has shown that reheating frozen rice can reduce carb and calorie absorption by up to 50%. This is due to the formation of resistant starch, a type of carbohydrate that resists digestion in the small intestine and reaches the large intestine mostly intact. Ok klipt fra nett, men stemmer ikke dette da? Anonymkode: f2bb8...440 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #6 Del Skrevet 12. november 2024 Does freezing reduce carbs? Also prepare, freeze and reheat meals makes you ingest fewer carbs. This process of freezing and reheating changes the molecular structure of the carbs (starch) in such a way that the starch is being transformed into a resistant form your body cannot absorb. Anonymkode: f2bb8...440 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tantemor Skrevet 12. november 2024 #7 Del Skrevet 12. november 2024 Blir ikke mindre karbo, men det blir mindre blodsukkerstigning. Har jeg lært. Dette gjelder også kokt potet. Trengs ikke å fryse, kun kjøle. Så kok potet, kjøl ned og varm opp igjen. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeneXCII Skrevet 13. november 2024 #8 Del Skrevet 13. november 2024 (endret) AnonymBruker skrev (10 timer siden): Åh herregud. NOK Internett for idag. Anonymkode: 70a3b...710 Hva mener du? Det er kjent stoff at å fryse mat med høyt innhold av korbo bidrar mindre økning i blodsukkeret når det senere tines og spises.. Opplever selv også mindre plager i magen (IBS). Endret 13. november 2024 av LeneXCII Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. november 2024 #9 Del Skrevet 13. november 2024 Trodde ikke man måtte fryse, at kjøleskap var nok? Anonymkode: add6a...87c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. november 2024 #10 Del Skrevet 13. november 2024 Avkjøling (til under 25grader) er som oftest nok når det kommer til resistent stivelse i potet,ris og pasta. Når det gjelder brød er min erfaring at ristet (og avkjølt) brød, uavhengig av om det har vært frossent, gir meg lavere blodsukkerstigning enn uristet ferskt brød. Anonymkode: f8fa6...fc0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå