Gå til innhold

Kan jeg spise denne kyllingretten?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

To to uker siden kjøpte jeg kylling med kort holdbarhet. Jeg frøs den ned samme dagen, utløpsdato dagen etter.

På lørdag tok jeg ut kylling fra frysen og stekte jeg opp, og lagde for å ha ekstra måltid søndag og mandag pga travel dag. Planene endret seg, fikk ikke spist det i går og vil spise det nå i stedet...

Er det en høy risk? Det er veldig gjennomstekt uten tvil fra lørdagens tilberedning, pluss steking igjen ved oppvarming (panne, ikke micro) men det har kanskje ikke noe å si?

Anonymkode: acd9f...b62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier vanligvis å bruke lukt, men denne retten er indisk og full av krydder som lukter mye. Så det er vanskelig å vite. Ville jeg luktet det gjennom krydderlukta hvis kyllingen var blitt dårlig?

Anonymkode: acd9f...b62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...