AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #1 Del Skrevet 12. november 2024 To to uker siden kjøpte jeg kylling med kort holdbarhet. Jeg frøs den ned samme dagen, utløpsdato dagen etter. På lørdag tok jeg ut kylling fra frysen og stekte jeg opp, og lagde for å ha ekstra måltid søndag og mandag pga travel dag. Planene endret seg, fikk ikke spist det i går og vil spise det nå i stedet... Er det en høy risk? Det er veldig gjennomstekt uten tvil fra lørdagens tilberedning, pluss steking igjen ved oppvarming (panne, ikke micro) men det har kanskje ikke noe å si? Anonymkode: acd9f...b62 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #2 Del Skrevet 12. november 2024 Jeg pleier vanligvis å bruke lukt, men denne retten er indisk og full av krydder som lukter mye. Så det er vanskelig å vite. Ville jeg luktet det gjennom krydderlukta hvis kyllingen var blitt dårlig? Anonymkode: acd9f...b62 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå