Gå til innhold

Egon - pasta gorgonzola entrecote


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kjenner ikke retten, men googlet den. Har av og til spist på restauranter i utlandet hvor det oppgis kaloriinnhold i rettene - pastarettene har ofte helt vanvittig mye kalorier. Selv ikke tomatbaserte sauser holder seg under 1000 kalorier per porsjon. Nå vet ikke jeg om dette gjelder for Egon, men med gorgonzolasaus, parmesan og brød ved siden av så tipper jeg du er godt over 1000. Hjemme kan vi jo gjøre maten lettere, men ute brukes gjerne ikke fettreduserte produkter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...