Gå til innhold

Kviteseidsmør


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan man bruke det som vanlig smør til matlaging?

Gjest Elfrida
Skrevet

Jepp. Litt saltere enn vanlig smør kanskje, men det er allikevel ikke noe annet en smør.

Skrevet

Jeg synes det blir for salt. Jeg ville ikke brukt det om ikke oppskriften din inneholdt vanlig salt, som du da kunne kuttet ut (erstattet med spesialsmøret). Smak på smøret hvor mye saltere det er enn vanlig smør, så kan du avgjøre det selv.

Gjest Elfrida
Skrevet

Så klart man må smake til den maten man lager! I kaker og desserter ville jeg nok ikke brukt Kviteseidsmør. Men det har jo samme egenskaper som smør ellers, ikke slik som enkelte lettmargariner som man ikke kan bruke til steking og baking f.eks., men stort sett bare duger på brødskiva. Og knapt det.

Skrevet

Skulle bruke det i saus, og det gikk bra. Takk for svar :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...