AnonymBruker Skrevet 7. november #1 Del Skrevet 7. november Hva slags klede/klut bruker man til å pakke varme rundstykker/brød i? Har nettop flytta for meg selv og trenger å kjøpe dette. Jeg finner bare kjøkkenkluter på ikea eller europris Anonymkode: 59392...337 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #2 Del Skrevet 7. november Jeg kjøper sånne mindre handkle på feks princess eller kid, sånne man skal tørke hendene med på badet, de er sånn 50cm langer eller noe. Gode myke handklær som jeg føler holder baksten min myk og varm. Anonymkode: 90c9b...24a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #3 Del Skrevet 7. november Kjøkkenhåndkle. Det har de både på europris og ikea. Anonymkode: fa76e...7ce 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #4 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Hva slags klede/klut bruker man til å pakke varme rundstykker/brød i? Har nettop flytta for meg selv og trenger å kjøpe dette. Jeg finner bare kjøkkenkluter på ikea eller europris Anonymkode: 59392...337 Hvorfor skal du pakke varme rundstykker og brød? Kan du ikke vente til de er avkjølt? Det finnes egne brødposer å få kjøpt: https://levlogisk.no/collections/matlokk-og-matoppbevaring/products/brodpose-okologisk-bomull-uten-trykk Jeg lar nybakte brød/boller avkjøle seg på rist. Brød som skal spises samme/neste dag pakker jeg inn i et kjøkkenhåndkle. Boller i plastposer da de tørker inn og blir harde i håndkle. Anonymkode: 20c3a...db9 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NiceOrNothing Skrevet 7. november #5 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Hva slags klede/klut bruker man til å pakke varme rundstykker/brød i? Har nettop flytta for meg selv og trenger å kjøpe dette. Jeg finner bare kjøkkenkluter på ikea eller europris Anonymkode: 59392...337 Har god erfaring med papirposer , legger de i åpne poser , ruller de igjen når bakst er avkjølt . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #6 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvorfor skal du pakke varme rundstykker og brød? Kan du ikke vente til de er avkjølt? Det finnes egne brødposer å få kjøpt: https://levlogisk.no/collections/matlokk-og-matoppbevaring/products/brodpose-okologisk-bomull-uten-trykk Jeg lar nybakte brød/boller avkjøle seg på rist. Brød som skal spises samme/neste dag pakker jeg inn i et kjøkkenhåndkle. Boller i plastposer da de tørker inn og blir harde i håndkle. Anonymkode: 20c3a...db9 Jeg mente ikke akkurat varme da. Når man serverer rundstykker/brød/naan brød/lefser så legger man et klede i kurven for å gjøre det litt litt pent. Hvis du skjønner hva jeg mener nå 😀 Ts Anonymkode: 59392...337 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #7 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg kjøper sånne mindre handkle på feks princess eller kid, sånne man skal tørke hendene med på badet, de er sånn 50cm langer eller noe. Gode myke handklær som jeg føler holder baksten min myk og varm. Anonymkode: 90c9b...24a Takk for forslaget skal se på det 🥰 Anonymkode: 59392...337 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #8 Del Skrevet 7. november Hva er galt med kjøkkenhåndkle? Anonymkode: d88a2...eb5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #9 Del Skrevet 7. november Forstår hva du mener. Jeg bruker en vanlig hvit serviett. (Tekstil, ikke papirserviett altså). Anonymkode: 14588...566 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #10 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (43 minutter siden): Jeg mente ikke akkurat varme da. Når man serverer rundstykker/brød/naan brød/lefser så legger man et klede i kurven for å gjøre det litt litt pent. Hvis du skjønner hva jeg mener nå 😀 Ts Anonymkode: 59392...337 Det er litt annerledes ja 😅 Jeg bruker bare servietter i brødkurven ved servering, men ser for meg at kanskje linservietter kunne vært fint. Anonymkode: 20c3a...db9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chenet Skrevet 7. november #11 Del Skrevet 7. november Kjøkkenhåndkle: Birk kjøkkenhåndkle rød - Kid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #12 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (6 timer siden): Forstår hva du mener. Jeg bruker en vanlig hvit serviett. (Tekstil, ikke papirserviett altså). Anonymkode: 14588...566 Hvor kjøper du det Anonymkode: 59392...337 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #13 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (11 timer siden): Hva slags klede/klut bruker man til å pakke varme rundstykker/brød i? Har nettop flytta for meg selv og trenger å kjøpe dette. Jeg finner bare kjøkkenkluter på ikea eller europris Anonymkode: 59392...337 Denne forstår jeg ikke. Hvorfor skal du ha klede til bakst? Når tid bruker du dette? Anonymkode: 15d19...337 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #14 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (27 minutter siden): Denne forstår jeg ikke. Hvorfor skal du ha klede til bakst? Når tid bruker du dette? Anonymkode: 15d19...337 La oss si du har middags gjester og du skal servere nystekte baguetter eller naanbrød. Du må jo ha noe for å ha de i så de holder seg varme?? Når jeg lager naanbrød, rundt 10 stk om gangen da pleier jeg å legge de i en klede så de holder seg varme til vi skal spise Ts Anonymkode: 59392...337 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #15 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (2 timer siden): La oss si du har middags gjester og du skal servere nystekte baguetter eller naanbrød. Du må jo ha noe for å ha de i så de holder seg varme?? Når jeg lager naanbrød, rundt 10 stk om gangen da pleier jeg å legge de i en klede så de holder seg varme til vi skal spise Ts Anonymkode: 59392...337 Da legger vi de i en ildfast form med lokk på. Bruker ikke noe tøystykke til det formålet. Men du gjør det på din måte, vi andre gjør det på vår måte. Du kan jo kjøpe limstoff og klippe til, og sy sidene pent for hånd. Anonymkode: 15d19...337 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november #16 Del Skrevet 7. november AnonymBruker skrev (12 timer siden): Jeg mente ikke akkurat varme da. Når man serverer rundstykker/brød/naan brød/lefser så legger man et klede i kurven for å gjøre det litt litt pent. Hvis du skjønner hva jeg mener nå 😀 Ts Anonymkode: 59392...337 Har brødkurv med trekk, sånn her type: https://www.bohus.no/kjokkenutstyr/kjokkentilbehor/lundi-brodkurv-o23 Anonymkode: feb1e...100 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KatteLatte Skrevet 8. november #17 Del Skrevet 8. november Tipper det er tøyservietter du er på jakt etter. Google det så finner du nok noe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. november #18 Del Skrevet 8. november Har aldri tenkt på å holde dette varmt.. lurt! Anonymkode: d2ccd...0a7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå