Gå til innhold

Laks


Gjest Gamle Alex

Anbefalte innlegg

Gjest Gamle Alex
Skrevet

I disse kjøttdeig tider så frister ikke det så veldig men vi er fryktelig dårlige til å spise fisk, og det er fordi jeg ikke kan lage så nå trenger jeg hjelp.

Hvis man lager laksefileter i folie , hvor lenge i ovnen og grader?

Hvordam ser man at de er ferdige?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Anbefaler godfisk.no de har masse gode oppskrifter på spennede fiskeoppskrifter.

Har brukt oppskriftbasen deres mye og har snart spist meg gjennom alle torskeoppskriftene deres.

Fisken er ferdig når den flaker seg lett, gjør ikke noe om laksen er litt halvrå i midten.

Skrevet

Her er tre gode og mye brukte oppskrifter fra andreas viestad

Bakt laks i tre varianter.

Beregn ca 200 g laks pr pers

Honning og sennep bakt laks

Lik mengde honning og sennep blandes og smøres på fisken. Strø på hakket persille og litt rosmarin, press litt sitronsaft over.

Sesam og chilibakt laks

Gni fisken med litt sesamolje, dryss på sesamfrø, legg på hakket chili og press litt sitronsaft over.

Akevitt laks

Fenikkel, dill og karve frø ristes. Korianderfrø kunses. Gni frø blandingen på fisken og hell 1 ss akevitt over hver filèt.

Stekes på 200°C i ca 15-20 min.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...