Gjest Gamle Alex Skrevet 27. februar 2006 #1 Skrevet 27. februar 2006 I disse kjøttdeig tider så frister ikke det så veldig men vi er fryktelig dårlige til å spise fisk, og det er fordi jeg ikke kan lage så nå trenger jeg hjelp. Hvis man lager laksefileter i folie , hvor lenge i ovnen og grader? Hvordam ser man at de er ferdige?
Gjest gjest1 Skrevet 27. februar 2006 #2 Skrevet 27. februar 2006 Anbefaler godfisk.no de har masse gode oppskrifter på spennede fiskeoppskrifter. Har brukt oppskriftbasen deres mye og har snart spist meg gjennom alle torskeoppskriftene deres. Fisken er ferdig når den flaker seg lett, gjør ikke noe om laksen er litt halvrå i midten.
Gjest 1111 Skrevet 27. februar 2006 #3 Skrevet 27. februar 2006 http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=179551
Gjest gjest1 Skrevet 27. februar 2006 #4 Skrevet 27. februar 2006 Her er tre gode og mye brukte oppskrifter fra andreas viestad Bakt laks i tre varianter. Beregn ca 200 g laks pr pers Honning og sennep bakt laks Lik mengde honning og sennep blandes og smøres på fisken. Strø på hakket persille og litt rosmarin, press litt sitronsaft over. Sesam og chilibakt laks Gni fisken med litt sesamolje, dryss på sesamfrø, legg på hakket chili og press litt sitronsaft over. Akevitt laks Fenikkel, dill og karve frø ristes. Korianderfrø kunses. Gni frø blandingen på fisken og hell 1 ss akevitt over hver filèt. Stekes på 200°C i ca 15-20 min.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå