Gjest Gjest Skrevet 26. februar 2006 #1 Skrevet 26. februar 2006 Kan man oppbevare ferdig bolledeig i kjøleskapet i noen dager? Tenkte å elte boller av hele bolledeigen, men steke noen i dag, noen i morgen og noen i overmorgen så de er ferskest mulig. Kan jeg sette bolledeigen "rå" i kjøleskapet å steke det om noen dager, eller er ikke det lurt.
Leanne Skrevet 26. februar 2006 #2 Skrevet 26. februar 2006 Det går helt fint det, så lenge du setter deigen i kjøleskapet før heve prosessen. Så får du sette av litt tid til heving før du triller ut de nye bollene
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå