AnonymBruker Skrevet 10 timer siden #1 Del Skrevet 10 timer siden Som alltid blir gode og luftige...hva er dine "triks"? Smelter du smøret eller rører du det inn til slutt? Anonymkode: f1aec...4cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10 timer siden #2 Del Skrevet 10 timer siden Kanelknuter Fra Bakeriet I Lom - Oppskrift fra TINE Kjøkken Den beste ❤️ Anonymkode: 47c15...af5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10 timer siden #3 Del Skrevet 10 timer siden Bruker trines matblogg. Elter inn smøret i terniger slik som beskrevet i oppskriften. Får nyyydelige kanelboller hver gang, og synes det er deilig å slippe å varme melka før bruk. https://trinesmatblogg.no/recipe/kanelsnurrer/ Det viktige for å få luftig deig er å påse at man elter lenge nok! Jeg elter i 15 minutter før jeg har i smøret. Anonymkode: 084e9...a2e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå