AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2024 #1 Skrevet 25. oktober 2024 Som alltid blir gode og luftige...hva er dine "triks"? Smelter du smøret eller rører du det inn til slutt? Anonymkode: f1aec...4cc
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2024 #2 Skrevet 25. oktober 2024 Kanelknuter Fra Bakeriet I Lom - Oppskrift fra TINE Kjøkken Den beste ❤️ Anonymkode: 47c15...af5 1
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2024 #3 Skrevet 25. oktober 2024 Bruker trines matblogg. Elter inn smøret i terniger slik som beskrevet i oppskriften. Får nyyydelige kanelboller hver gang, og synes det er deilig å slippe å varme melka før bruk. https://trinesmatblogg.no/recipe/kanelsnurrer/ Det viktige for å få luftig deig er å påse at man elter lenge nok! Jeg elter i 15 minutter før jeg har i smøret. Anonymkode: 084e9...a2e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå