Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Planlegger å invitere store og små familiemedlemmer til brunch 2. Juledag. Tenkte litt varmt, litt kaldt..

Hva pleier dere å sette frem når dere inviterer til brunch i jula?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Laks eller ørret, eggerøre, potetsalat, spekemat og rester etter pinnekjøttmiddag😋 syns også det er deilig med en frisk salat og frukt

Anonymkode: 9e4f8...94f

Skrevet

Roastbeef, juleskinke, ribberull, rester av ribbe, juleposdeig.

Ulike typer sild, gravet laks

En mykost og en hardost, litt kjeks

Grytebrød, flatbrød, lefser

Eggerøre, kokt egg, deviled eggs

Rødløksmarmelade, syltet rødbete, surkål, skivet agurk, skivet paprika

Remulade, majones, sprøstekt løk, hakket rødløk, 

Anonymkode: 38503...194

Skrevet

Takk, jeg trengte litt nye innspill for det blir fort det samme synes jeg. Skal notere ned 

Skrevet
MarianneE skrev (1 minutt siden):

Takk, jeg trengte litt nye innspill for det blir fort det samme synes jeg. Skal notere ned 

Søk også opp Juletapas. Det lager vi også en gang i uka. Spennende sammensetninger av julemat. Men det krever en del jobb - vi pleier å ha det til middag en dag. Men kan jo kombinere noen tapasretter med klassisk brunchbord.  

Anonymkode: 38503...194

Skrevet

Det må selvsagt være rakfisk og lefse på en julebrunch.

Skrevet

Hjemmelaget potetsalat, hjemmelaget rødbetesalat, forskjellige oster og noe godt tilbehør til disse, spekeskinke, fenalår, ulike gode spekepølser, røkt laks, eggerøre, kald ribbe og kalkunfilet, juleskinke, god postei, sild, hjemmelaget majones, diverse oppskårne grønnsaker, godt brød. 

  • Nyttig 1
Skrevet

Det er nok like mye forskjellig som det er brukere på kg 😉

Jeg må ihvertfall ha salt lammelår, sylte, oksetunge, nellikflesk, ribberester, skinke, røkelaks, reker, sild, eggerøre og nystekt brød. 

Litt forskjellige salater ved siden av, som regel potetsalat og waldorf. 

 

Skrevet

Cabaret og rakfisk 😀

Anonymkode: dfe0f...91b

Skrevet
Brunhilde skrev (12 timer siden):

Det er nok like mye forskjellig som det er brukere på kg 😉

 

 

Ja, med mange nye idéer som kan brukes nå og noen som kan spares til en annen dag. 

  • Hjerte 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Cabaret og rakfisk 😀

Anonymkode: dfe0f...91b

Her må jeg nok komme med et "takk, men nei takk" :trøst:

Skrevet

Kald ribbe,lunkne medisterkaker,annet kjøttpålegg som roastbiff,skinkestek,spekeskinke,kalkunskiver osv. Eggerøre,laks,forskjellige oster.

Rundstykker,kjeks.

Og masse grønt, tomat,agurk,rødløk,paprika,druer,clementinbåter,salatblader,persillekvaster til pynt. 

Hjemmelaget potetsalat er alltid godt. 

Anonymkode: c3c34...c5c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...