MarianneE Skrevet 24. oktober 2024 #1 Skrevet 24. oktober 2024 Planlegger å invitere store og små familiemedlemmer til brunch 2. Juledag. Tenkte litt varmt, litt kaldt.. Hva pleier dere å sette frem når dere inviterer til brunch i jula?
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2024 #2 Skrevet 24. oktober 2024 Laks eller ørret, eggerøre, potetsalat, spekemat og rester etter pinnekjøttmiddag😋 syns også det er deilig med en frisk salat og frukt Anonymkode: 9e4f8...94f
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2024 #3 Skrevet 24. oktober 2024 Roastbeef, juleskinke, ribberull, rester av ribbe, juleposdeig. Ulike typer sild, gravet laks En mykost og en hardost, litt kjeks Grytebrød, flatbrød, lefser Eggerøre, kokt egg, deviled eggs Rødløksmarmelade, syltet rødbete, surkål, skivet agurk, skivet paprika Remulade, majones, sprøstekt løk, hakket rødløk, Anonymkode: 38503...194
MarianneE Skrevet 24. oktober 2024 Forfatter #4 Skrevet 24. oktober 2024 Takk, jeg trengte litt nye innspill for det blir fort det samme synes jeg. Skal notere ned
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2024 #5 Skrevet 24. oktober 2024 MarianneE skrev (1 minutt siden): Takk, jeg trengte litt nye innspill for det blir fort det samme synes jeg. Skal notere ned Søk også opp Juletapas. Det lager vi også en gang i uka. Spennende sammensetninger av julemat. Men det krever en del jobb - vi pleier å ha det til middag en dag. Men kan jo kombinere noen tapasretter med klassisk brunchbord. Anonymkode: 38503...194
Hateridioter Skrevet 24. oktober 2024 #6 Skrevet 24. oktober 2024 Det må selvsagt være rakfisk og lefse på en julebrunch.
Arkana Skrevet 24. oktober 2024 #7 Skrevet 24. oktober 2024 Hjemmelaget potetsalat, hjemmelaget rødbetesalat, forskjellige oster og noe godt tilbehør til disse, spekeskinke, fenalår, ulike gode spekepølser, røkt laks, eggerøre, kald ribbe og kalkunfilet, juleskinke, god postei, sild, hjemmelaget majones, diverse oppskårne grønnsaker, godt brød. 1
Brunhilde Skrevet 25. oktober 2024 #8 Skrevet 25. oktober 2024 Det er nok like mye forskjellig som det er brukere på kg 😉 Jeg må ihvertfall ha salt lammelår, sylte, oksetunge, nellikflesk, ribberester, skinke, røkelaks, reker, sild, eggerøre og nystekt brød. Litt forskjellige salater ved siden av, som regel potetsalat og waldorf.
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2024 #9 Skrevet 25. oktober 2024 Cabaret og rakfisk 😀 Anonymkode: dfe0f...91b
MarianneE Skrevet 26. oktober 2024 Forfatter #10 Skrevet 26. oktober 2024 Brunhilde skrev (12 timer siden): Det er nok like mye forskjellig som det er brukere på kg 😉 Ja, med mange nye idéer som kan brukes nå og noen som kan spares til en annen dag. 1
MarianneE Skrevet 26. oktober 2024 Forfatter #11 Skrevet 26. oktober 2024 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Cabaret og rakfisk 😀 Anonymkode: dfe0f...91b Her må jeg nok komme med et "takk, men nei takk"
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2024 #12 Skrevet 29. oktober 2024 Kald ribbe,lunkne medisterkaker,annet kjøttpålegg som roastbiff,skinkestek,spekeskinke,kalkunskiver osv. Eggerøre,laks,forskjellige oster. Rundstykker,kjeks. Og masse grønt, tomat,agurk,rødløk,paprika,druer,clementinbåter,salatblader,persillekvaster til pynt. Hjemmelaget potetsalat er alltid godt. Anonymkode: c3c34...c5c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå