Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal bort på lunsj i morgen og har lovet å ta med nybakte boller.Men for å slippe å stå opp tidlig for å sette deig lurte jeg på om noen har prøvd å kaldheve bolledeig og hvordan resultatet ble? Tenkte å lage deigen med fersk gjær og kald veske, ha deigen i kjøleskapet i natt, og så bake de de ut i morgen tidlig med et par mellom hevinger... Eller blir dette mislykket uansett?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

det går helt fint.har prøvd og det ble veldig bra. :)

Skrevet

Ikke noe problem med kaldheving, gjør det ofte både med bolle- og brøddeig. Det er nemlig digg med nybakt om morgenen, men ikke like hyggelig å sto opp klokka 5 for å lage deig..........

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...