Amic@ Skrevet 25. februar 2006 #1 Skrevet 25. februar 2006 Skal bort på lunsj i morgen og har lovet å ta med nybakte boller.Men for å slippe å stå opp tidlig for å sette deig lurte jeg på om noen har prøvd å kaldheve bolledeig og hvordan resultatet ble? Tenkte å lage deigen med fersk gjær og kald veske, ha deigen i kjøleskapet i natt, og så bake de de ut i morgen tidlig med et par mellom hevinger... Eller blir dette mislykket uansett?
Gjest Gjest Skrevet 25. februar 2006 #2 Skrevet 25. februar 2006 det går helt fint.har prøvd og det ble veldig bra.
Gjest gjest1 Skrevet 25. februar 2006 #3 Skrevet 25. februar 2006 Ikke noe problem med kaldheving, gjør det ofte både med bolle- og brøddeig. Det er nemlig digg med nybakt om morgenen, men ikke like hyggelig å sto opp klokka 5 for å lage deig..........
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå