Gå til innhold

Kokt, skrelt egg


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Så enkelt som det er å koke egg så må man kunne det flere ganger i uken...å koke for 5 dager er jo meningsløst.

Anonymkode: 738b9...7e5

Forstår mange på KG går hjemme... 

Når klokka er 6.30 mandag morgen er det veldig godt å bare gå i kjøleskapet, hente en boks med et kokt egg, en med litt grønnsaksstaver og hummus, og en med stekt kylling og pastasalat. Legge i veska, og sette seg i bilen. 

Anonymkode: 40764...f64

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Så enkelt som det er å koke egg så må man kunne det flere ganger i uken...å koke for 5 dager er jo meningsløst.

Anonymkode: 738b9...7e5

Det som er meningsløst for deg, trenger ikke være meningsløst for andre. 

Selv hender det at jeg koker flere egg om gangen, selv om jeg ikke skal spise alle samme dag. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her i huset lager vi ofte soyamarinerte egg. Kok smilende egg, hiv de i iskaldt vann, skrell og legg i pose med ca 1 dl soyasaus, 1 ts riseddik, 1 ts brunt sukker, chilipaste eller tørket chili, og sesamfrø. Mer saus jo flere egg du skal putte i. Eggene blir litt chewy og salte. 

Holder hele uka i kjøleskapet og smaker helt nydelig!! 

Anonymkode: 69529...021

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...