Gjest Slafse Skrevet 23. februar 2006 #1 Skrevet 23. februar 2006 Jeg tenker på vestlandslefser man smører selv. Jeg liker sukker og kanelfyll best. Hvor mye kanel,sukker og smør/margarin trenger man til en hel pakke??
Arkana Skrevet 23. februar 2006 #2 Skrevet 23. februar 2006 I følge pakken trenger du 10 ss smør/margarin, 12 ss melis og 3 ts kanel.
Gjest Sabia Skrevet 23. februar 2006 #3 Skrevet 23. februar 2006 Jeg tror jeg pleide å bruke det dobbelte av det som stod på pakken, for det ble bare heelt skrapa med fyll hvis ikke. Kanskje jeg husker feil men prøv deg fram!
Gjest Slafse Skrevet 23. februar 2006 #4 Skrevet 23. februar 2006 Kan jeg erstatte melis med sukker? Jeg er ikke så veldig glad i melis (blir fort kvalm av det)
Arkana Skrevet 23. februar 2006 #5 Skrevet 23. februar 2006 Jeg tror jeg pleide å bruke det dobbelte av det som stod på pakken, for det ble bare heelt skrapa med fyll hvis ikke. Kanskje jeg husker feil men prøv deg fram! ← Synes du det? Jeg bruker litt mindre enn det står for jeg synes det er så mye at det blir kvalmende.
Arkana Skrevet 23. februar 2006 #6 Skrevet 23. februar 2006 Kan jeg erstatte melis med sukker? Jeg er ikke så veldig glad i melis (blir fort kvalm av det) ← Du kan godt bruke sukker, men du vil jo kjenne sukkerkornene som knaser når du spiser lefsene, i motsetning til melis som er helt glatt.
Gjest Sabia Skrevet 23. februar 2006 #7 Skrevet 23. februar 2006 Synes du det? Jeg bruker litt mindre enn det står for jeg synes det er så mye at det blir kvalmende. ← Akkurat .. skal ikke se bort i fra at jeg husker feil.. Syns heller ikke det er godt med for mye.. Det er mange år siden jeg lagde dette, så skal ikke være påståelig her.. Kanskje de har forandret på mengden siden sist? Vet ikke jeg..
Gjest Gjest Skrevet 23. februar 2006 #8 Skrevet 23. februar 2006 Kan jeg erstatte melis med sukker? Jeg er ikke så veldig glad i melis (blir fort kvalm av det) ← jeg har alltid brukt kanel og sukker på lefsene. Lefser minner meg om dagene på hytta da vi nærmest satt og ventet på at lefsene skulel bli ferdig oppbløtt til å brukes
Lillesøster Skrevet 24. februar 2006 #10 Skrevet 24. februar 2006 Jeg måler aldri, tar alt på "gefulen"
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå