AnonymBruker Skrevet 19. september #1 Del Skrevet 19. september . Anonymkode: c8563...81c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september #2 Del Skrevet 19. september Bark. Men nei det finnes ingen billig erstatning. Cocoa bønne prisen har økt på verdensmarkedet. Det er en mangel på råvaren og prisen har dermed økt kraftig. Det blir sannsynligvis ikke billigere fremover viss det ikke blir en enorm over produksjon i forhold til etterspørsel men tror ikke det er så sannsynlig da produksjonen er påvirket av klimaforandringer og ekstremvær. Anonymkode: 4e858...31c 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september #3 Del Skrevet 19. september Bruk koke kakao. Den er vel billigere? Anonymkode: 25d6c...04b 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september #4 Del Skrevet 19. september AnonymBruker skrev (1 time siden): Bruk koke kakao. Den er vel billigere? Anonymkode: 25d6c...04b Har vurdert både kakao- og sjokomelkpulver, men blir baksten like god? Sistnevnte har jo en del billigmerker også. Anonymkode: c8563...81c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september #5 Del Skrevet 19. september Bake kakao fra freia er 100% ren kakao med litt tilsetningsstoffer for holdbarhet osv. Sjokomelk pulver er ofte fettredusert, tilsatt endel sukker og noe aroma. Noen typer har også tilsatt tørr melk. Det er jo absolutt ikke en erstatning for bake kakao. Firstprice har da 20% faktisk kakao resten er sukker. Prima fra REMA har over 60% sukker. Da betaler du for masse sukker med litt kakao pulver. Blir faktisk billigere å redusere mengden bakekakao i bakseten. Les hva produkter faktisk inneholder så finner du fort ut om det er en erstatning eller kun et utvannet produkt. Råvaren kakao har gått kraftig opp i pris så finnes ikke noe billigmerke som selger selve råvaren billigere. Billigere produkter vil da ha betydelig mindre av råvaren som gir sjokolade smak. Rema 1000 sin bakekakao er billigere enn freia sin i kilopris. Kan være små spare marginer mellom ulike varer som tilbyr rent kakaopulver. Men les innholdsfortegnelsen så finner du ut om du sparer penger eller kun kjøper et utvannet produkt. Er det betydelig billigere så vet du automatisk at det ikke inneholder mye av en dyr råvare Anonymkode: 4e858...31c 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. september #6 Del Skrevet 19. september Hvorfor må du bruke bakekakao? Vanlig kakao, særlig butikkenes egne merker, inneholder nøyaktig det samme og er mye billigere. 5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september #7 Del Skrevet 19. september AnonymBruker skrev (3 timer siden): Bruk koke kakao. Den er vel billigere? Anonymkode: 25d6c...04b Før så brukte vi ikke annet og kakene ble gode da også. Bakakakao har ikke eksistert så forferdelig lenge. Kanskje 10-15 år. Før det hadde vi bare kokekakao. Anonymkode: 13767...81d 4 2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. september #8 Del Skrevet 19. september Tenk på om du kan redusere kakao ved å tilsette annet som hever smaken. Kaffe,muskat, salt, kardemomme, smør, Anonymkode: 0c48d...ede Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 19. september #9 Del Skrevet 19. september Hva er forskjell på bakekakao og vanlig kakao? Før fantes det bare 1 type Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 20. september #10 Del Skrevet 20. september (endret) Djungelvrål skrev (6 timer siden): Hva er forskjell på bakekakao og vanlig kakao? Før fantes det bare 1 type Jeg tror bakekakao er litt mørkere. Sitat Freia Bakekakao er laget av hundre prosent kakao, og er enkel i bruk. Du kan rett og slett blande kakaoen rett inn i kakerøren. Bakekakaoen er spesiallaget for baking, og har en mørkere farge og kraftigere smak enn vanlig drikkekakao. Da er det bare å bake i vei! Sitat fra Freia. Hvis man leser produktinformasjon på Meny, så beskrives bakekakao og original drikkekakao på akkurat samme måte. Jeg foretrekker å bruke original kakao til baking, syns bakekakao kan være litt bitter. Endret 20. september av Brunhilde 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #11 Del Skrevet 20. september Hva med 3 kg til kr1400? Er det dyrt? Vahlrona kakao nettside: teaandcoffee.no Anonymkode: 0b733...0d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #12 Del Skrevet 21. september AnonymBruker skrev (På 20.9.2024 den 6.07): Hva med 3 kg til kr1400? Er det dyrt? Vahlrona kakao nettside: teaandcoffee.no Anonymkode: 0b733...0d3 Det blir 466,66/kg, som er rådyrt (som forventet når det er Valrhona). Freia bakekakao koster 204,40/kg på Oda.no. Anonymkode: 47ddc...725 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #13 Del Skrevet 21. september Bakekako er bare noe som er funnet opp for selge,samme med gjær til søtbakst.Alltid brukt vandlig gjær og kakao. Anonymkode: ad7c2...a64 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå