Gå til innhold

Karbonader, hjemmlagede


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har spedd ut for lite når jeg har laget de så de blir litt tørre og mye kjøttsmak.

Hørte om ei som nevnte fløte, potetmel, vanlig mel, krydder og kavring men ikke noe blandingsforhold. Noen som har ei god oppskrift på gode, gammeldagse, saftige karbonader?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kna karbonadedeig seig med salt (ca 1 ts) først. Ha så i pepper (½ ts), et par egg, et par spiseskjeer potetmel og ca 1 dl kaldt vann til 500 g karbonadedeig. Form til flate karbonader som stekes noen minutter på hver side.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...