smile Skrevet 21. februar 2006 #1 Skrevet 21. februar 2006 Jeg har spedd ut for lite når jeg har laget de så de blir litt tørre og mye kjøttsmak. Hørte om ei som nevnte fløte, potetmel, vanlig mel, krydder og kavring men ikke noe blandingsforhold. Noen som har ei god oppskrift på gode, gammeldagse, saftige karbonader?
Arkana Skrevet 21. februar 2006 #2 Skrevet 21. februar 2006 Kna karbonadedeig seig med salt (ca 1 ts) først. Ha så i pepper (½ ts), et par egg, et par spiseskjeer potetmel og ca 1 dl kaldt vann til 500 g karbonadedeig. Form til flate karbonader som stekes noen minutter på hver side.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå