AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #1 Skrevet 11. september 2024 Dere som lager hjemmelagde vårruller, hva har dere oppi og hvilket krydder bruker dere? Jeg lager stort sett lik oppskrift, men hadde vært gøy å prøve noe nytt. Jeg har: Kjøttdeig, enten kylling eller svin. Råkost (den ferdig mixen man får kjøpt på rema 1000, kiwi osv) Mais Glassnudler (50% av gangene) Vegeta krydderblanding Spring roll pastry. ( kan man lage disse selv forresten?) Anonymkode: be2ee...cad 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #2 Skrevet 11. september 2024 Vegeta faktisk, det må jeg prøve en gang:) Jeg bruker soyasaus og østersaus, kyllingkjøtt i biter, glassnudler, og slike ark til å rulle med. Anonymkode: 790f9...57e 3 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #3 Skrevet 11. september 2024 Jeg bruker mye av det samme som deg, men lager saus av fish sauce, soya saus, hvitløk +++ som jeg dynker alt i Anonymkode: 6ce4c...058 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #4 Skrevet 11. september 2024 Bruker kyllingkjøttdeig, kål, gulrot, hvitløk, ingefær, chili, noen ganger eggerøre, glassnudler og spring roll pastry. Dypper i sweet chilli når vi spiser. Anonymkode: c5b37...a3a 1
Brunello Skrevet 11. september 2024 #5 Skrevet 11. september 2024 Pleier å ha scampi, finhakket gulrot, vårløk, squash og kål. 1
AuroraB Skrevet 11. september 2024 #6 Skrevet 11. september 2024 Karbonadedeig, strimla kål, revne gulrøtter, glassnudler, hvitløk og så smaker jeg til med soyasaus, østerssaus, sweet chili og litt sesamolje. Springrollpastry er et must. Så pensler jeg med solsikkeolje og steker de i ovnen. 2 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #7 Skrevet 11. september 2024 AuroraB skrev (Akkurat nå): Karbonadedeig, strimla kål, revne gulrøtter, glassnudler, hvitløk og så smaker jeg til med soyasaus, østerssaus, sweet chili og litt sesamolje. Springrollpastry er et must. Så pensler jeg med solsikkeolje og steker de i ovnen. Ja, jeg sprayer de selv med sånn sprayflaske med olje på hver side og tar de i airfryeren, de blir crispy og gode:) Anonymkode: be2ee...cad
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #8 Skrevet 11. september 2024 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): hva har dere oppi og hvilket krydder bruker dere? Bruker som oftest (vegetar)kjøttdeig raspa gulrot mais løk hvitløk nudler kyllingbuljong sukker chili fiskesaus østersaus soyasaus ristet sesamolje spring roll pastry selvsagt Anonymkode: d7483...b3f 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #9 Skrevet 11. september 2024 AuroraB skrev (1 minutt siden): Karbonadedeig, strimla kål, revne gulrøtter, glassnudler, hvitløk og så smaker jeg til med soyasaus, østerssaus, sweet chili og litt sesamolje. Springrollpastry er et must. Så pensler jeg med solsikkeolje og steker de i ovnen. Hvordan blir det med sesamoljen? Jeg lager en del stekt ris, første gang jeg hadde i sesamolje så glemte jeg å skru ned plata, det både luktet jævlig og smakte beskt, den skal ikke varmes opp fant jeg ut. Anonymkode: 790f9...57e 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #10 Skrevet 11. september 2024 Pleier å ha fiskesaus, østerssaus og koriander utover «basisvarene». Anonymkode: 690e0...8aa 1
Perine Skrevet 11. september 2024 #11 Skrevet 11. september 2024 AnonymBruker skrev (26 minutter siden): Dere som lager hjemmelagde vårruller, hva har dere oppi og hvilket krydder bruker dere? Jeg lager stort sett lik oppskrift, men hadde vært gøy å prøve noe nytt. Jeg har: Kjøttdeig, enten kylling eller svin. Råkost (den ferdig mixen man får kjøpt på rema 1000, kiwi osv) Mais Glassnudler (50% av gangene) Vegeta krydderblanding Spring roll pastry. ( kan man lage disse selv forresten?) Anonymkode: be2ee...cad Oppskrift på hjemmelaget filodeig, som jeg har lyst til å prøve en gang: https://www.alibabasmat.no/hjemmelaget-filodeig/ 1
AuroraB Skrevet 11. september 2024 #12 Skrevet 11. september 2024 AnonymBruker skrev (48 minutter siden): Hvordan blir det med sesamoljen? Jeg lager en del stekt ris, første gang jeg hadde i sesamolje så glemte jeg å skru ned plata, det både luktet jævlig og smakte beskt, den skal ikke varmes opp fant jeg ut. Anonymkode: 790f9...57e Den er jo rimelig potent, så jeg har jo bare i noen dråper. Jeg synes det er godt. Jeg bruker lys sesamolje, da. Den tåler godt oppvarming. 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #13 Skrevet 11. september 2024 AnonymBruker skrev (58 minutter siden): Hvordan blir det med sesamoljen? Jeg lager en del stekt ris, første gang jeg hadde i sesamolje så glemte jeg å skru ned plata, det både luktet jævlig og smakte beskt, den skal ikke varmes opp fant jeg ut. Anonymkode: 790f9...57e Bruker ofte sesamolje når jeg lager mat og har aldri opplevd det du beskriver. Selv ikke når den har blitt varma opp. Anonymkode: d7483...b3f 2
jegerrinne Skrevet 11. september 2024 #14 Skrevet 11. september 2024 Kål som finn kuttes Gulrot som rives opp Kjøttdeig (det vi har elg,gris,storfe eller rådyr) Løk Krydrer med salt og pepper 1
AnonymBruker Skrevet 12. september 2024 #15 Skrevet 12. september 2024 Takk for yips på annen type saus/krydder:) Skal forsøke neste gang:) TS. Anonymkode: be2ee...cad
AnonymBruker Skrevet 12. september 2024 #16 Skrevet 12. september 2024 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Bruker ofte sesamolje når jeg lager mat og har aldri opplevd det du beskriver. Selv ikke når den har blitt varma opp. Anonymkode: d7483...b3f Har heller aldri opplevd det. Tipper oljen vedkommede brukte allerede var harsk. Anonymkode: e6b36...b69 2
AnonymBruker Skrevet 12. september 2024 #17 Skrevet 12. september 2024 Innser at jeg er altfor dårlig til å bruke de ferdig oppkutta alternativene! Så mye arbeid det er mulig å spare seg selv for. jeg bruker MYE sesamolje i matlaging og har aldri hatt negative erfaringer. Men ikke bruk for mye, den er sterk på smak. Anonymkode: 1cc5b...3f5 1
SPOCA Skrevet 12. september 2024 #18 Skrevet 12. september 2024 Bruker mest soyasaus, rett og slett, i tillegg til kål og gulrot + kjøttdeig. 1
Brunhilde Skrevet 13. september 2024 #19 Skrevet 13. september 2024 Jeg bruker som regel *finstrimlet svin eller kylling som er brunet lett med ingefær og hvitløk *løk *kål *gulrot *bønnespirer *bambusskudd *soyasaus *søt soyasaus *østerssaus *sesamolje Kjøper som regel ferdige ark, men det er også godt å lage vårruller med tynne, tynne pannekaker som bare er stekt på en side. 1
AnonymBruker Skrevet 13. september 2024 #20 Skrevet 13. september 2024 Mine vårruller(verdens beste): Papir på utenlandsbutikken. De samme som ts har bilde av Sesamolje Vegetarkylliing i biter Gladsnudler Kinakål Gulrøtter Svært mye hvitløk, typ 5 hele hvitløk til 30 vårruller. Vi elsker hvitløk Soyasaus Teryakisaus Sweet chili saus Pensler med enten vanlig olje eller sesamolje før de stekes i ovn til de er gode og sprø. Anonymkode: fce76...5c6 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå