AnonymBruker Skrevet 10. september 2024 #1 Skrevet 10. september 2024 Alt fra hvilket brød, smør, ost og annet du har på. Og ikke minst hvordan du steker det. Ønsker altså ikke tips om «barnemåten» å lage toast på i ovnen/micro selv om det kan være godt det også. Anonymkode: 6d495...c20
AnonymBruker Skrevet 10. september 2024 #2 Skrevet 10. september 2024 Jeg er veldig glad i sennep, ost, spekeskinke og avocado. tynt lag smør på begge sider av skivene før det stekes i toastjern med rett plater. Anonymkode: 84ff5...943
AnonymBruker Skrevet 10. september 2024 #3 Skrevet 10. september 2024 Jeg liker denne: et tynt,tynt lag med sennep,så kokt skinke og tomatskive,og så ost. Gjerne cheddar hvis jeg har,ellers funker all annen gul ost. Krydrer med timian, grillkrydder,basilikum,oregano eller hva jeg måtte ha lyst på der og da. Andre ganger lager jeg med et lag baconost,så skinke evt stekt bacon og gul ost. Bruker helst loff eller surdeigsbrød,men kneipp funker også til hverdags. Varierer stekinga,noen ganger i ovn,noen ganger i toastjern,noen ganger i panna med mye smør. Anonymkode: 71f76...806
Brunhilde Skrevet 10. september 2024 #4 Skrevet 10. september 2024 Hvis jeg skal ha det jeg syns er en skikkelig digg toast, så gjør jeg som følger: *Deler en halvstekt bagett i to *Smører begge halvdelene med dijonsennep *Et lag ost *Legger på noen tynne tomatskiver *Nytt lag med ost *Baconskiver *Parmesanost Steker til baconet ser sprøtt nok ut og legger i meg. Dette lager jeg kanskje en gang i året, mulig det er derfor det smaker så godt de gangene jeg gidder. Ellers syns jeg det er godt å ta to skiver valnøttbrød, smøre på godt med dijonsennep, ha på et raust lag gruyere og en god skinkeskive. Legger sammen og steker i toastjern. 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #5 Skrevet 11. september 2024 Gruyere, hvitløk og timian 🙏 Anonymkode: 18a5c...edb 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #6 Skrevet 11. september 2024 Tynne skiver av speltbrød. Smører tynt med smør. Roaster kort i toastjern på høy varme slik at en av sidene blir sprø. Tar et hvitløksfedd, gnir denne på den toastede siden. Tynt lag med dijonsennep+hellmanns majones. Ost kan variere, comte, fontina, gruyere.. Litt timian, salt og pepper, en tynn skive bifftomat. Og inn i toastjernet igjen. Anonymkode: 73a46...cf8
Sefanja Skrevet 11. september 2024 #7 Skrevet 11. september 2024 Jeg elsker aller mest grilled cheese sandwich som er stekt i meierismør i panna. Inni bør det være mozerella og spekeskinke 2
Arkana Skrevet 11. september 2024 #8 Skrevet 11. september 2024 Jeg synes også ostesmørbrød er best stekt i panne i smør. Inni liker jeg godt litt Dijonsennep, karamellisert løk og vellagret ost. 2
Sefanja Skrevet 11. september 2024 #9 Skrevet 11. september 2024 Arkana skrev (2 timer siden): Jeg synes også ostesmørbrød er best stekt i panne i smør. Inni liker jeg godt litt Dijonsennep, karamellisert løk og vellagret ost. Løk er godt på ja
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #10 Skrevet 11. september 2024 Smører majones på en side og litt dijonsennep på den andre av godt brød. Legger på ost, gjerne cheddar, god skinke og litt krydder, stekes i panna med majonessiden ned. Anonymkode: 3c5bc...879 1
AnonymBruker Skrevet 11. september 2024 #11 Skrevet 11. september 2024 Prøv bruschetta. Stek godt brød, feks surdeigsbrød i olivenolje til de blir sprø og gylden på begge sider. Topp med gode tomater, mozarella og basilikum, eller god ost som brie/mancheco, spekeskinke og urter. Anonymkode: fce7f...e6f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå