~sikka~ Skrevet 21. februar 2006 #1 Skrevet 21. februar 2006 Hvis jeg lager dipp med cottage cheese og naturell yoghurt, kan jeg fryse den ned da? Uten at den går i stykker liksom.
Elbereth Skrevet 22. februar 2006 #3 Skrevet 22. februar 2006 Tror det er stor sjanse for at den skiller seg når du tiner den igjen. Har du allerede frosset den, kan den sikkert brukes som tilsetning i en gryte eller i krydderbrød eller noe sånt.
Gjest 1111 Skrevet 22. februar 2006 #4 Skrevet 22. februar 2006 Ja, er enig med Elbereth. Går nok ikke å bruke den som dipp i etterkant, men du kan fint bruke den i andre ting, som gryteretter osv.
~sikka~ Skrevet 22. februar 2006 Forfatter #5 Skrevet 22. februar 2006 ok. Tenkte bare å lage en stor porsjon og så fryse for senere... var vel en dårlig plan det da Takk for svar dere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå