Gå til innhold

Fryse hjemmelaget dipp?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis jeg lager dipp med cottage cheese og naturell yoghurt, kan jeg fryse den ned da? Uten at den går i stykker liksom.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tror det er stor sjanse for at den skiller seg når du tiner den igjen. Har du allerede frosset den, kan den sikkert brukes som tilsetning i en gryte eller i krydderbrød eller noe sånt.

Skrevet

Ja, er enig med Elbereth. Går nok ikke å bruke den som dipp i etterkant, men du kan fint bruke den i andre ting, som gryteretter osv.

Skrevet

ok. Tenkte bare å lage en stor porsjon og så fryse for senere... var vel en dårlig plan det da :P

Takk for svar dere.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...