Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Fryse hjemmelaget dipp?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis jeg lager dipp med cottage cheese og naturell yoghurt, kan jeg fryse den ned da? Uten at den går i stykker liksom.

Skrevet

Tror det er stor sjanse for at den skiller seg når du tiner den igjen. Har du allerede frosset den, kan den sikkert brukes som tilsetning i en gryte eller i krydderbrød eller noe sånt.

Skrevet

Ja, er enig med Elbereth. Går nok ikke å bruke den som dipp i etterkant, men du kan fint bruke den i andre ting, som gryteretter osv.

Skrevet

ok. Tenkte bare å lage en stor porsjon og så fryse for senere... var vel en dårlig plan det da :P

Takk for svar dere.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...