AnonymBruker Skrevet 5. september 2024 #1 Skrevet 5. september 2024 Hei. Kan man kaldeheve en bolledeig i kjøleskap over natten, bake de ut på morgen (kanelsnurrer), for så etterheve emnene igjen kaldt i kjøleskap? Skal ikke ha de før på kvelden- men har egentlig ikke tid til å rulle og lage fyll osv da. Vil helst bare smette de i ovnen på kvelden😅🙈 Men vet ikke om man kan kald heve i 2 omganger? Til info står deigen med kald væske og lite gjær allerede i kjøleskap siden 1 time siden😀 Anonymkode: bbcc1...102
Brunhilde Skrevet 6. september 2024 #2 Skrevet 6. september 2024 Vil tro det går helt fint, så jeg ville gitt det et forsøk. Bare husk å ta brett(ene) ut en halvtimes tid før steking. Lykke til og fortell gjerne hvordan det går.
AnonymBruker Skrevet 6. september 2024 #3 Skrevet 6. september 2024 Å bake ut kald deig er deilig! Enkelt...etterpå kan du sette de tilbake ja, men ut 1t minst før steking...kanskje mer...du ser at de vokser, jeg pleier ta ut 2t før steking. Den blir ganske kald i kjøleskapet. Anonymkode: cda01...8da
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå