AnonymBruker Skrevet 30. august 2024 #1 Del Skrevet 30. august 2024 Skal bake sjokoladekake med kefir i oppskriften, kan jeg heller bruke kulturmelk, eller vil det påvirke resultatet? Anonymkode: 18e2a...09b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. august 2024 #2 Del Skrevet 30. august 2024 Jeg vil tro det går helt fint. De er vel omtrent like tjukke i konsistensen, og begge er syrnede (ofte er det natron i sånne oppskrifter, som trenger noe surt å reagere med for å heve). Anonymkode: d8521...6e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. august 2024 #3 Del Skrevet 30. august 2024 Det er nok helt uproblematisk Anonymkode: bfa64...afd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. august 2024 #4 Del Skrevet 30. august 2024 Kan aldri tro dette skal spille noen rolle, det er jo tilnærmet samme produkt. Anonymkode: d3e60...6ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. august 2024 #5 Del Skrevet 30. august 2024 Jeg har aldri brukt annet enn kukturmelk fordi det er dét jeg forbinder med ordet 'kefir' - jeg var godt over 30 før jeg oppdaget at Kefir er en egen vare og ikke et ord for syrnet melk. Anonymkode: f74b5...5da 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. august 2024 #6 Del Skrevet 30. august 2024 Kefir er syrnet med kefirkorn og kulturmelk er syrnet med melkesyrekultur. Kan ikke tro det har noen praktisk betydning i en kake, muligens på smak. Vet ikke tykkelse på kefir vs kulturmelk. Men konsistens på kakerøra ser du best når du lager den. Føles den for tykk tilsetter du melk eller vann. Anonymkode: 45c77...ff9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Johan uten land Skrevet 31. august 2024 #7 Del Skrevet 31. august 2024 I bakst har det ingen praktisk betydning. I gamle dager kalte man gjerne den fete kulturmelken for "kefir", selv om det streng tatt ikke var det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hareena Skrevet 31. august 2024 #8 Del Skrevet 31. august 2024 Johan uten land skrev (5 minutter siden): I bakst har det ingen praktisk betydning. I gamle dager kalte man gjerne den fete kulturmelken for "kefir", selv om det streng tatt ikke var det. Det er faktisk helt sant at man kan lære noe av KG🙂 Takk, trodde det var synonymer🙈 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå