AnonymBruker Skrevet 23. august 2024 #1 Skrevet 23. august 2024 Jeg glemte helt at Prior kalkunfilet skulle stekes i stekeposen den ligger i! Jeg hadde en annen stekepose liggende som jeg la den i, men den er mye tynnere. Også åpner den seg ikke på slutten for å få stekeskorpe på. Har satt i steketermometer, for nå blir sikkert steketiden endret også. Noen tips her? Bør jeg åpne stekeposen helt mot slutten for å få stekeskorpe på? Anonymkode: 6e8d8...e79
AnonymBruker Skrevet 23. august 2024 #2 Skrevet 23. august 2024 Bare følg med og se, du kan grille den litt på slutten dersom du ikke får nok skorpe - det er så kjapt at den blir ikke tørr for det om. Anonymkode: 5d2c2...892 1
AnonymBruker Skrevet 23. august 2024 #3 Skrevet 23. august 2024 Syns ikke de får skorpe uansett jeg. Er jo bare å ta den ut av posen og sette den inn igjen i noen min Anonymkode: 9c2ee...4b3 1
Vilde78 Skrevet 23. august 2024 #4 Skrevet 23. august 2024 Har gjort det samme. Brukte en annen stekepose, samme steketid, gikk helt fint. Får ikke stekeskorpe med originalposen heller, men saftig og godt blir det 👍 1
AnonymBruker Skrevet 23. august 2024 #5 Skrevet 23. august 2024 Fres den i panna for litt skorpe og smak på slutten. Tørk av med tørkepapir og bare fres raskt i olje på høy varme. Eller ta den ned litt og bruk smør, gjerne med litt salvie og sånt i, som du heller over med skje mens du har den i panna, for smak og farge. Jeg pleier å sous vide kalkunfilet for at den da blir saftigst, men da ser det ut som et nitrist stykke fargeløst kjøtt etterpå, så da bruker jeg bare panna. Anonymkode: fe4ae...9d2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå