AnonymBruker Skrevet 21. august 2024 #1 Skrevet 21. august 2024 Jeg kjøpte noen små, ferdigkrydrede kyllingklubber fra Ytterøy av denne typen. Jeg trodde de var ferdigstekte, og derfor passet bra som fingermat/ferdigmat som sønnen kan gumle i seg på natten når han blir sulten. Jeg visste ikke at de var rå, jeg trodde de var ferdiggrillede eller stekte. Aner ikke hvordan man steker dette, har aldri kjøpt det før. Regner med det blir i ovn, men hvor mange grader og hvor lenge? Skal de på varmluft, eller over/undervarme? Noen som har noe tips? Anonymkode: 374bb...4e3
AnonymBruker Skrevet 7. september 2024 #2 Skrevet 7. september 2024 Har du airfryer?Ellers funker komfyren,legg på bakepapir og stek til de svetter godt.Snu gjerne en gang så slipper de å bli bløte på den ene siden. Anonymkode: dedd9...2b9
AnonymBruker Skrevet 7. september 2024 #3 Skrevet 7. september 2024 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Har du airfryer?Ellers funker komfyren,legg på bakepapir og stek til de svetter godt.Snu gjerne en gang så slipper de å bli bløte på den ene siden. Anonymkode: dedd9...2b9 Jeg håper de har funnet ut at det i løpet av de tre ukene som har gått, så ikke sønnen har sultet i hjel. Forøvrig står det hvordan de skal tilberedes, på pakken. Anonymkode: 95ff1...4dc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå