AnonymBruker Skrevet 11. august 2024 #1 Skrevet 11. august 2024 Og som gjerne ikke er veldig standard. Kjekt med noe annet enn lefseruller og melon med spekeskinke. Anonymkode: 559ff...718
AnonymBruker Skrevet 11. august 2024 #2 Skrevet 11. august 2024 Spansk tortilla kan jo serveres kald, og lages dagen i forveien. Men det er kanskje ganske standard. Anonymkode: f7ba3...4d0
fenikke Skrevet 11. august 2024 #3 Skrevet 11. august 2024 Bruschetta Fat med ost, kjeks og druer. Pastasalat ?
AnonymBruker Skrevet 12. august 2024 #4 Skrevet 12. august 2024 fenikke skrev (7 timer siden): Bruschetta Fat med ost, kjeks og druer. Pastasalat ? Jeg ville ikke laget noen av disse dagen før. Mitt tips: Diper, feks romesco: https://www.themediterraneandish.com/romesco-sauce-recipe/ Hummus er jo også godt, men da blir det ikke strictly spansk tapas. Anonymkode: 99f26...84d 1
AnonymBruker Skrevet 12. august 2024 #5 Skrevet 12. august 2024 AnonymBruker skrev (21 timer siden): Og som gjerne ikke er veldig standard. Kjekt med noe annet enn lefseruller og melon med spekeskinke. Anonymkode: 559ff...718 Marinert sopp og asparges 200 g sjampinjong del i passelige store biter 1stor neve ferske aspargesbønner, delt i to marinade: 1/2 dl olivenolje 1/2 dl soyasaus ca 1 ts rød chili, finhakket litt frisk gressløk eller persille, finhakket 2 fedd hvitløk, finhakket 1/2 ts sukker litt kvernpepper + evt litt salt (smak til) 1. Rens og kutt av nederste delen av stilken på sjampinjongene. Del de i 2 eller 3, ettersom hvor store de er, og ha de i en bolle. 2. Skyll og kutt av stilkendene på aspargesbønnene. Kok de såvidt møre i lettsaltet vann, ca 4 min. Skyll de i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen og legg de i bollen sammen med soppen. 3. Bland sammen marinaden og hell denne over sjampinjong og aspargesbønner, bland godt og sett i kjøleskap. Det smaker bedrer dagen etter. Anonymkode: 401ae...0cd
AnonymBruker Skrevet 13. august 2024 #6 Skrevet 13. august 2024 Deviled eggs liker jeg Anonymkode: 2e7be...3ed 1
Daisy-love Skrevet 13. august 2024 #8 Skrevet 13. august 2024 Røde linselus er litt annerledes og godt til tapas. Kan servere både kalde, lunkne og varme, og gode uansett. Finnes også i grønn og gul variant. Her er oppskriften på røde: http://www.veganmisjonen.com/2010/08/oppskrift-linser-linselus-capellini.html
AnonymBruker Skrevet 13. august 2024 #9 Skrevet 13. august 2024 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Bacondadler Anonymkode: d12ea...8ed Lager du dem dagen før og serverer dem kalde dagen etter altså? Anonymkode: 99f26...84d 1
Brunhilde Skrevet 13. august 2024 #10 Skrevet 13. august 2024 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Bacondadler Anonymkode: d12ea...8ed Jeg personlig foretrekker bacondadler ihvertfall litt lunkne, altså ikke helt kalde, men det er jo en smakssak. Scampi i sweet chilisaus er godt kaldt, og om de får stå over natten så trekker de til seg mer av den gode smaken fra sausen. 1
AnonymBruker Skrevet 15. august 2024 #11 Skrevet 15. august 2024 AnonymBruker skrev (På 13.8.2024 den 8.51): Lager du dem dagen før og serverer dem kalde dagen etter altså? Anonymkode: 99f26...84d Vanligvis ikke, men de er gode kalde også. Anonymkode: d12ea...8ed
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå