Gjest Anonymous Skrevet 14. november 2002 #1 Skrevet 14. november 2002 hva spiser dere til middag på ukedagene? ønsker billige og gode middagstips. hvor mye bruker dere på middag for en hel uke? takknemlig for tips
melis Skrevet 14. november 2002 #2 Skrevet 14. november 2002 For å spare penger, planlegger jeg alltid middager en uke frem i tid. Handler på mandager og da holder det til mandagen etter (som oftest). Denne uka ser sånn ut: Mandag: Biffsnadder med slottspoteter og bernaisesaus (skulle egentlig ha på søndagen) Tirsdag: Fersk tortellini med olivenolje og parmesan Onsdag: Fiskepinner med potetmos og salat Torsdag: Vossakorv med kålrabistappe, potet og rødkål Fredag: Kyllingfilet i Uncle Bens sursøtsaus med ris Lørdag: Hjemmelaget pizza Søndag: Kjøttkaker med ertestuing, potet og brun saus
Linnie Skrevet 14. november 2002 #3 Skrevet 14. november 2002 Hmmm, skal vi se... *tenke, tenke* Mandag, en ostepølse i kiosken på vei til bursdagsfeiring! Tirsdag, Spaghetti Rimini, med brød. Onsdag, Burritos Torsdag, fiskepinner med ris og brokkoli Fredag, Pølser i lompe...kanskje... ER midt i et prosjekt nå, prøver å handle max en gang i uken... før handlet jeg nesten hver dag, og DET blir dyrt! Lager middag bare til meg selv, så det blir ikke så spennende akkurat, men billige middagstips er jo: Suppe, Røkte pølser, pasta, foskjellig "boksmat", fiskepinner, fiksegrateng (ofte til 10 kr!)... Kom ikkke på noe mer akkurat nå!
melis Skrevet 15. november 2002 #4 Skrevet 15. november 2002 Glemte å si at jeg bruker mellom 300-400,- på middag i uka.
Gjest Zalomine Skrevet 15. november 2002 #5 Skrevet 15. november 2002 Godt å se at det er andre enn meg som bruker andre ting enn kokte poteter til fiskepinner. Jeg pleide å bruke potetstappe, men det liker ikke min samboer, så nå spiser vi fiskepinner og nudler! Høres litt rart ut kanskje, eller ikke? Godt i alle fall, og morro med spisepinner, selv om jeg kløner Men, middagstips. Ja, fiskepinner er nevnt. Her i huset går det ellers mye i karbonader fra frysedisken, og alt mulig rart man kan lage av kjøttdeig og pølser. Pannekaker er en god avveksling. Generelt alltid en god ide å handle en gang i uka. Ei stund var vi flinke til det. Mye billigere, av en eller annen grunn. Skal begynne med det der nå igjen, siden jeg begynner å jobbe på mandag. Da må middagene være innhandla, ikke noe "jeg kan jo gå på butikken i løpet av dagen" da mer nei. God middag folkens. Ble jo rent sulten jeg...
Gjest Janna Skrevet 15. november 2002 #6 Skrevet 15. november 2002 Denne uka har vært sånn: Mandag: Tacos med tilbehør Tirsdag: Pannestekt laksefilèt med kokte mandelpoteter og dampet brokkoli+rosenkål Onsdag: Jeg: Risengrynsgrøt. Sambo: Kyllinglår og rundstykker Torsdag: Kremet blomkålsuppe med biter av røkt kjøttpølse og ekstra blomkål, med varme rundstykker til Idag, fredag: Idag får sambo resten av suppa fra igår, jeg spiser nudler. Kommende middager: Imorra, lørdag: Kokte laksekoteletter (i vann med laurbærblad) med kokte poteter, lettrømme, brokkoli og kryddersmør. Søndag: Aner ikke enda!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå