AnonymBruker Skrevet 10. august 2024 #1 Skrevet 10. august 2024 Dere som går langturer i fjellet uten å kunne kjøle ned mat som også må spise glutenfritt. Hva spiser dere? Synes det er mye gluten i turmat, skal være borte over flere dager. Så prøver å finne noe godt, kanskje noe jeg kan lage før vi drar. Trenger noen tips der Anonymkode: 99b26...8cc
Daisy-love Skrevet 10. august 2024 #2 Skrevet 10. august 2024 Old el paso sine maistortilla er midt i blinken til mye. Gode med peanøttsmør eller Sjokade, gjerne med litt trailmix også for crunch. Kan brukes til salt mat også. Tvp/linser og glutenfri gryterett med ris. Toro for å nevne en har flere, samt det finnes noen supper. Litt ulikt hva de skal tilsettes. Tørrmelk er genialt. Havregrøt kan blandes tørt med tørrmelk, og tilsettes vann på tur. Peanøttmel/PB2 og rosiner kan tilsettes. Energibarer kan også lages med glutenfrie havregryn.
AnonymBruker Skrevet 11. august 2024 #3 Skrevet 11. august 2024 Fiskekaker. Falafler. Edamamebønner. Anonymkode: 8b7cc...5b9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå