Gå til innhold

Hvor gjøre av smult?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hvor gjør dere av smult/Flott matfett mellom gangene dere baker noe som skal kokes i det? Kaster dere alt fettet etter én gangs bruk eller oppbevarer dere det, i så fall hvordan og hvor lang holdbarhet har det?

Anonymkode: 3f8eb...764

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Oppbevarer det i kjøleskapet. Bruker rester som stekefett. 

Anonymkode: 774a0...6ef

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Bruker ikke smult, liker ikke lukta som setter seg i hele huset i flere dager. Ville ikke brukt den om igjen, den harskner etter bruk, og vil sette usmak på bakverket. Kast det i en melkekartong og kjøp ny smult om du skal koke flere ganger. 

Anonymkode: 10322...abe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Takk for svar. Jeg har nå fått vite at man kan fryse smult og at den holder ett år i fryseren så da tror jeg at jeg gjør det. :) 

Anonymkode: 3f8eb...764

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...