AnonymBruker Skrevet 6. august 2024 #1 Del Skrevet 6. august 2024 Hvor gjør dere av smult/Flott matfett mellom gangene dere baker noe som skal kokes i det? Kaster dere alt fettet etter én gangs bruk eller oppbevarer dere det, i så fall hvordan og hvor lang holdbarhet har det? Anonymkode: 3f8eb...764 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2024 #2 Del Skrevet 6. august 2024 Oppbevarer det i kjøleskapet. Bruker rester som stekefett. Anonymkode: 774a0...6ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NinaLisa Skrevet 7. august 2024 #3 Del Skrevet 7. august 2024 Bruker bare ved juletider så her blir det kastet etter bruk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. august 2024 #4 Del Skrevet 7. august 2024 Bruker ikke smult, liker ikke lukta som setter seg i hele huset i flere dager. Ville ikke brukt den om igjen, den harskner etter bruk, og vil sette usmak på bakverket. Kast det i en melkekartong og kjøp ny smult om du skal koke flere ganger. Anonymkode: 10322...abe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. august 2024 #5 Del Skrevet 7. august 2024 Takk for svar. Jeg har nå fått vite at man kan fryse smult og at den holder ett år i fryseren så da tror jeg at jeg gjør det. Anonymkode: 3f8eb...764 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå