AnonymBruker Skrevet 4. august #21 Del Skrevet 4. august Du har fått mange forslag, men jeg ber deg bare tenkt godt over hvem du lager mat til. Mange liker ikke remulade, majonesbaserte salater, tunfisk og ansjos, og du risikerer at maten ikke blir spist evt plukket i stykker. Det er en grunn til at klassikere er klassikere, det er at det er godt og folk liker det. Jeg er ganske altetende, men mange av de forslagene som er kommet over hadde jeg slitt med å få ned. Et tips er å ha majones og remulade ved siden av så gjestene kan forsyne seg med det de ønsker, hvis de ønsker, i den mengden de selv syns er passende. Hvis du smører lang tid på forhånd hjelper det ikke å ha toastet brødet og så hive på masse fuktig mat, da blir det soggy. Anonymkode: 2f791...d1f 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 4. august #22 Del Skrevet 4. august AnonymBruker skrev (23 minutter siden): Du har fått mange forslag, men jeg ber deg bare tenkt godt over hvem du lager mat til. Mange liker ikke remulade, majonesbaserte salater, tunfisk og ansjos, og du risikerer at maten ikke blir spist evt plukket i stykker. Det er en grunn til at klassikere er klassikere, det er at det er godt og folk liker det. Jeg er ganske altetende, men mange av de forslagene som er kommet over hadde jeg slitt med å få ned. Et tips er å ha majones og remulade ved siden av så gjestene kan forsyne seg med det de ønsker, hvis de ønsker, i den mengden de selv syns er passende. Hvis du smører lang tid på forhånd hjelper det ikke å ha toastet brødet og så hive på masse fuktig mat, da blir det soggy. Anonymkode: 2f791...d1f Enig med deg! 😌 Takk. Elsker egg og og reker men ikke majones. Elsker roastbeef og karbonade men ikke potetsalat og remulade. Så måttet styrt unna mange. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august #23 Del Skrevet 4. august AnonymBruker skrev (På 3.8.2024 den 16.35): Jeg skal smøre gamledagse smørbrød, og ja jeg har googlet, men det som kommer opp er nesten som vanlige skiver med ett pålegg og grønnsaker og pynt. Greit det, men det jeg er ute etter er to pålegg som går sammen, og det jeg da fant var leverpostei og bacon. Det kan jeg bruke, men hjelp meg med andre forslag her? Skinke og ost vet jeg om, men det blir l i t t kjedelig. Hva passer til for eksempel til annet kjøttpålegg og tunfisk fks? Andre forslag taes i mot med stor takk! Jeg kommer til å riste skivene, for mykt brød mangler crunsj , men de serveres kalde. Please gi meg råd, og gjerne oppfinnsoome/ uvanlige kombinasjoner. Anonymkode: 8575e...a5f Kaldt ristet brød blir seigt Anonymkode: 400b5...2f3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august #24 Del Skrevet 4. august Spekeskinke og brie Skinke med eggesalat på Egg og tomat Italiensk salat med en god salami Karbonade og løk Kokt egg på rekesalat Røkelaks og eggerøre Skinkestek og surkål Pynt gjerne med agurk, cherrytomat, paprika, salat eller urter. Anonymkode: 65606...2b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Capazitet Skrevet 4. august #25 Del Skrevet 4. august Rista brød er ikkje gammaldags smørbrød. Bruk loff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rotemor Skrevet 4. august #26 Del Skrevet 4. august Daisy-love skrev (På 3.8.2024 den 20.30): Du har fått tips om masse godt! 😋 Jeg er så glad i spirer og nykvernet pepper så det vil gå igjen her, så skriver ikke på alle😋🤓 Hummus, gjerne rødbetehummus, eller gulrothummus med spirer og rødbeter på første, og agurkskiver på siste, samt grov pepper er digg. Klassisk hummus med syltet gulrot (meny har) er også veldig godt! Røkt tofu med syltet rødkål, sennep, og evt majones. Agurk til pynt. Klementinbåter passer også. Seitainpølse med sennep og rødbeter, samt salat, og agurk. Breie med valnøtter og fikensyltetøy. Hvit geitost med ripsgele. Avjar med grønnsaker (for de som ikke vil ha så veldig mye). Pisket kremost med godt syltetøy f.eks aprikos, appelsin. Gjerne valnøtter også. Salt versjon av over med pisket kremost med stekt sopp og asparges. Ellers de klassiske: egg/kaviar, eggerøre/røkelaks, roastbiff/remulade, ost/skinke, leverpostei, karbonader, reker, osv. dette er da ikle gammeldags mat😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 5. august #27 Del Skrevet 5. august Rotemor skrev (6 timer siden): dette er da ikle gammeldags mat😊 Det er en smaksvariant på gammeldagse smørbrød. Jeg tenker at i 2024 så kan en lage de klassiske smørbrødene med pålegg som passer de ulike. Hilsen allergiker som er vant med å tilpasse både for meg selv og andre. 😊 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lill3My Skrevet 5. august #28 Del Skrevet 5. august Mozzarella og tomat, skåret i skiver, lagt annenhver, litt på overlappende/på skrått Egg, kokt eller omelett sammen med skinke eller laks Avokado sammen med reker, tunfisk, eller laks Peanøttsmør og banan! Ikke veldig «klassisk samdwhich» men veldig godt! BLT - bacon, lettuce, tomato ellers, pynt med oliven, sylteagurk, rødbeter, løk, sprøstekt løk, en stripe majones osv Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. august #29 Del Skrevet 5. august Leverpostei med bacon?! Det er for spesielt interesserte tror jeg, eller er det 95-åringer du skal servere? Anonymkode: 89f0e...f65 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. august #30 Del Skrevet 5. august AnonymBruker skrev (4 timer siden): Leverpostei med bacon?! Det er for spesielt interesserte tror jeg, eller er det 95-åringer du skal servere? Anonymkode: 89f0e...f65 Du er nok ikke en spesielt hyggelig person som kommer med slike dumme kommentarer om noen bare fordi de liker annen mat enn deg. Jeg lager ofte smørbrød til alle typer store anledninger og ovnsbakt postei med bacon er alltid den første typen som forsvinner. Og både vi og barna elsker det, men vi er sikkert en hel gjeng 95-åringer og det lever jeg fint med siden jeg i det minste slipper å være deg. Anonymkode: b3313...e54 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå