Gå til innhold

Ferdig grillet kyllingklubbe, fryse og bruke i suppe senere?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Går det greit å fryse det som er til overs og bruke i suppe senere?

Anonymkode: f1952...772

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ja det gjør jeg med hele grillkyllinger og, det smaker godt. 

Anonymkode: 735a2...230

AnonymBruker
Skrevet

Kyllingklubbe i suppe...? Blir ikke det grisete?

Anonymkode: c4b05...b2d

AnonymBruker
Skrevet

Jeg renser kjøttet før jeg fryser det ned. Da er det klart til bruk i supper, salater eller på brødskiva.

Anonymkode: 32c26...7ef

AnonymBruker
Skrevet

Hvis holdbarhetsdatoen er god, og maten er nedkjølt raskt (max 2 timer fra koketemperatur til under 4 grader) så burde det være ok. Gitt at man har god kjøkkenhygiene. Grillet kylling som har ligget i varmeskapet på 55 grader i 8 timer, transportert hjem for deretter å varmes opp og avkjølt på benken? Aldri.

Anonymkode: ca0d4...292

Skrevet

Jeg pleier å åpne pakken, dele inn i porsjoner og fryse ned det jeg ikke skal bruke med en gang. Da varmer jeg dem bare som vanlig senere.

Hvis jeg allerede har varmet dem og det er noen til overs, så renser jeg av det som er av kjøtt og fryser ned til senere. Det kan brukes til hva som helst med kylling, egentlig. Jeg bruker det ofte til quesedilla som er variasjon til "bare" ost.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...