AnonymBruker Skrevet 30. juli 2024 #1 Skrevet 30. juli 2024 Går det greit å fryse det som er til overs og bruke i suppe senere? Anonymkode: f1952...772
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2024 #2 Skrevet 30. juli 2024 Ja det gjør jeg med hele grillkyllinger og, det smaker godt. Anonymkode: 735a2...230
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2024 #3 Skrevet 30. juli 2024 Kyllingklubbe i suppe...? Blir ikke det grisete? Anonymkode: c4b05...b2d
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2024 #4 Skrevet 30. juli 2024 Jeg renser kjøttet før jeg fryser det ned. Da er det klart til bruk i supper, salater eller på brødskiva. Anonymkode: 32c26...7ef
AnonymBruker Skrevet 31. juli 2024 #5 Skrevet 31. juli 2024 Hvis holdbarhetsdatoen er god, og maten er nedkjølt raskt (max 2 timer fra koketemperatur til under 4 grader) så burde det være ok. Gitt at man har god kjøkkenhygiene. Grillet kylling som har ligget i varmeskapet på 55 grader i 8 timer, transportert hjem for deretter å varmes opp og avkjølt på benken? Aldri. Anonymkode: ca0d4...292
Brunhilde Skrevet 31. juli 2024 #6 Skrevet 31. juli 2024 Jeg pleier å åpne pakken, dele inn i porsjoner og fryse ned det jeg ikke skal bruke med en gang. Da varmer jeg dem bare som vanlig senere. Hvis jeg allerede har varmet dem og det er noen til overs, så renser jeg av det som er av kjøtt og fryser ned til senere. Det kan brukes til hva som helst med kylling, egentlig. Jeg bruker det ofte til quesedilla som er variasjon til "bare" ost.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå