Gå til innhold

Pasteuriserte eggehviter


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lyst å prøve en oppskrift der det skal være pasteuriserte eggehviter. Har aldri sett dette i butikken, noen som vet hvor jeg kan få tak i det? Og kan jeg bruke vanlige eggehviter hvis jeg ikke finner det?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tror du trygt kan bruke vanlige eggehviter. Pasteuriserte egg brukes i retter som ikke skal varmebehandles i land der det er risiko for salmonella.

Skrevet
Jeg tror du trygt kan bruke vanlige eggehviter. Pasteuriserte egg brukes i retter som ikke skal varmebehandles i land der det er risiko for salmonella.

Takk for svar. :)

Oppskriften er oversatt fra dansk, så da skjønner jeg det. Godt vi (foreløpig) slipper å tenke på det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...