Fru Fomle Skrevet 17. februar 2006 #1 Skrevet 17. februar 2006 Har lyst å prøve en oppskrift der det skal være pasteuriserte eggehviter. Har aldri sett dette i butikken, noen som vet hvor jeg kan få tak i det? Og kan jeg bruke vanlige eggehviter hvis jeg ikke finner det?
Nilma Skrevet 17. februar 2006 #2 Skrevet 17. februar 2006 Jeg tror du trygt kan bruke vanlige eggehviter. Pasteuriserte egg brukes i retter som ikke skal varmebehandles i land der det er risiko for salmonella.
Fru Fomle Skrevet 17. februar 2006 Forfatter #3 Skrevet 17. februar 2006 Jeg tror du trygt kan bruke vanlige eggehviter. Pasteuriserte egg brukes i retter som ikke skal varmebehandles i land der det er risiko for salmonella. ← Takk for svar. Oppskriften er oversatt fra dansk, så da skjønner jeg det. Godt vi (foreløpig) slipper å tenke på det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå