AnonymBruker Skrevet 22. juli 2024 #1 Skrevet 22. juli 2024 Klistrer seg fast og vanskelige å snu uten å ødelegge helt. Noen tips? Anonymkode: b7cf9...d19 1
senior Skrevet 22. juli 2024 #2 Skrevet 22. juli 2024 Sannsynigvis både du og panna sin feil . . Bruk svakere varme.
Belima Skrevet 22. juli 2024 #3 Skrevet 22. juli 2024 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Klistrer seg fast og vanskelige å snu uten å ødelegge helt. Noen tips? Anonymkode: b7cf9...d19 Steker du med smør/olje eller margarin da? De gangene jeg steker egg, bruker jeg rikelig med smør og ganske sterk varme. Snur ikke mine da, men de blir gode og ikke fettete. 2
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2024 #4 Skrevet 23. juli 2024 1. Skru ned varmen. Altfor mange svir eggene med plata på fullt. Egg skal stivne sakte, ha plata på max 1/3 styrke. 2. Bruk nok stekefett. Hva du bruker har lite å si for selve stekeresultatet. Men godt smør til steking lukter kvalmende i min nese. 3. Speilegg skal ikke snues. Må du må død og liv snu dem, så vent til de har «satt seg» før du snur. Anonymkode: 4e5ca...295 1
Sniff76 Skrevet 23. juli 2024 #5 Skrevet 23. juli 2024 For lite smør/margarin eller at stekepanna er uegnet eller har fått ødelagt slippbelegget? Hvordan er denne stekepanna til steking av kylling, kjøttdeig osv? 1
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2024 #6 Skrevet 23. juli 2024 Hvilke panne bruker du? Jernpanne, stålpanne? Det er viktig at de er godt varmet opp før du starter å steke i de, ellers vil alt sette seg fast. Anonymkode: 3df10...3e7
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2024 #7 Skrevet 23. juli 2024 Høres ut som det er panna. Anonymkode: 88034...427
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå