Gå til innhold

Speilegg som klistrer seg fast i panna, min feil eller pannas feil?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Klistrer seg fast og vanskelige å snu uten å ødelegge helt.

Noen tips?

Anonymkode: b7cf9...d19

  • Liker 1
Skrevet

Sannsynigvis både du og panna sin feil . .

Bruk svakere varme.

Skrevet
AnonymBruker skrev (10 timer siden):

Klistrer seg fast og vanskelige å snu uten å ødelegge helt.

Noen tips?

Anonymkode: b7cf9...d19

Steker du med smør/olje eller margarin da? De gangene jeg steker egg, bruker jeg rikelig med smør og ganske sterk varme. Snur ikke mine da, men de blir gode og ikke fettete.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

1. Skru ned varmen. Altfor mange svir eggene med plata på fullt. Egg skal stivne sakte, ha plata på max 1/3 styrke.

2. Bruk nok stekefett. Hva du bruker har lite å si for selve stekeresultatet.  Men godt smør til steking lukter kvalmende i min nese. 

3. Speilegg skal ikke snues. Må du må død og liv snu dem, så vent til de har «satt seg» før du snur.

Anonymkode: 4e5ca...295

  • Liker 1
Skrevet

For lite smør/margarin eller at stekepanna er uegnet eller har fått ødelagt slippbelegget? Hvordan er denne stekepanna til steking av kylling, kjøttdeig osv?

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Hvilke panne bruker du? Jernpanne, stålpanne? Det er viktig at de er godt varmet opp før du starter å steke i de, ellers vil alt sette seg fast.

Anonymkode: 3df10...3e7

AnonymBruker
Skrevet

Høres ut som det er panna.

Anonymkode: 88034...427

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...