Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha tapas i morgen og kunne tenkt meg å bake hvitløk på noen måte, noen som vet hvordan? De skal være en egen rett på en måte..Snaks kan man vell si!

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Mmm! Det er kjempegodt! Jeg pleier å pakke hele hvitløker med skrell og det hele i aliminiumsfolie og putte i ovnen en halvtimes tid :) De blir veldig søte og det er lett å klemme dem ut av skallet.

Endret av CatPower
Skrevet

Jeg gjør som Catpower (pleier å dryppe litt olje over først). Nydelig!

Skrevet

Nå leste jeg at man kan med fordel skjære toppen av hvitløken og helle litt olje nedi :)

Skrevet
Nå leste jeg at man kan med fordel skjære toppen av hvitløken og helle litt olje nedi :)

Høres godt ut, og dette er kanskje enda bedre for smaken til hvitløken kommer jo bedre frem når man skjærer i den?

Skrevet

Jeg skjærer av toppen pensler med olje, strør på litt hakket fersk timian, og setter de på et brett på grovt salt.

Baker de i ovnnen i 30-40 min.

Saltet kan du ta vare på og bruke mange ganger til bakt potet o.l.

bare avkjøl det og legg det i en tett boks.

  • 1 måned senere...
Gjest Gjest_bare på besøk_*
Skrevet

Planlegger tapaskveld jeg og, så da lurer jeg på: severes disse varme eller kalde? -og går ut i fra at det er best med fersk hvitløk, og ikke sånn tørr i nett? Det høres i alle fall kjempegodt ut!

Lørdagshilsen fra meg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...