Gjest Gjest Skrevet 16. februar 2006 #1 Skrevet 16. februar 2006 har noen slagere med tunfisk hvor jeg lager salat med egg,løk,bønner el erter,paprika etc. men det må være noe mer!kan man steke det?håper på forslag!!
Rebelle Skrevet 16. februar 2006 #2 Skrevet 16. februar 2006 (endret) Tuna Stroganoff for 4 personer. Serveres med ris eller nudler. INGREDIENSER 1/4 kopp smør 1/4 kopp hakket løk 1 bosk kremet sopp suppe 1/2 kopp rømme en desj pepper 1 boks tunfisk, silt av og i avlange biter 1 boks sopp FREMGANGSMÅTE Smelt smør og tilsett løken. Stek til løken er blitt myk. Kombiner suppe, rømme og pepper -> tilsett det med løken Tilsett tunfisk og sopp, varm det så det er igjennom varmt. Server Endret 16. februar 2006 av Rebelle
Rebelle Skrevet 16. februar 2006 #3 Skrevet 16. februar 2006 Tuna Cheese Bake for 4 personer INGREDIENSER 2 kopper cottage cheese 1 boks tunfisk, silt av og i avlange biter 1/2 kopp brødsmuler (kavring) (delt i to kopper siden du skal bruke det til to forskjellige ting) 1/2 ts salt 1/2 ts pepper eller sitron pepper om du har 1/2 ts Worchester saus 1/4 kopp finkuttet seleri 2 eggs, hvispet 2 Spisesk smør FREMGANGS MÅTE Bland Cottage Cheese, Tunfisk , 1/2 kopp brødsmuler, salt, pepper, worchester saus, seleri og løk. Bland så dette inn i de hvispede eggene. Ha det i en smurt 1-kvart ildfast form Kombiner resten av smulene med 2 spiseskjer med smør og strø det over.
Gjest piaf Skrevet 17. februar 2006 #4 Skrevet 17. februar 2006 Salade nicoise er en klassiker det finnes mange varianter av, noen med tunfisk. Jeg liker å blande tunfisk, tomater, gode oliven, hardkokt egg i båter, lettkokte aspargesbønner, grønn salat og rødløk. Evnt også reddiker og/eller artisjokkhjerter. Dressing av olivenolje, sitron, rå hvitløk, finhakket middelhavsansjos og evnt. frisk basilikum. Ellers lager jeg denne hjemmesnekrede tunfiskpastaen til hverdags: Løk, stangselleri, purre, hvitløk og squash surres i olivenolje, tilsett tunfisk, friske tomater, grillet paprika (eller rå), middelhavsansjos og oliven. La alt bli gjennomvarmt. Spis sausen som den er blandet med grov speltpasta, eller rør inn litt matyoghurt og ha tagliatelle til.
NullHull Skrevet 17. februar 2006 #5 Skrevet 17. februar 2006 (endret) Varme ostesmørbrød med tunfisk 1 pers 2 skiver valgfritt brød 2 ss sterk sennep 50 g hermetisk tunfisk i vann 2 ss rødløk , finhakket 100 g hvit ost (gjerne av den lettere varianten om du er på slanker'n ) 1 stk. tomat ½ båt hvitløk salt og pepper etter smak Smør rikelig med sterk sennep (jeg bruker like gjerne ketchup også, jeg da) på brødskivene, ha tunfisk på den ene skiven. Finhakk rødløk, tomat i små biter og bland med hvitløk, salt og pepper. Fordel dette over tunfisken og ha på rikelig med ost. Legg den andre brødskiven oppå og stek det i stekeovn, eller fordel alt på begge skivene og topp med osten og stek de separat. Godt med salat til Endret 17. februar 2006 av NullHull
Gjest Gjest Skrevet 18. februar 2006 #6 Skrevet 18. februar 2006 tusen takk for svar! det hørtes veldig godt ut.skal prøve ut en oppskrift i morra.
Theka Skrevet 18. februar 2006 #7 Skrevet 18. februar 2006 Kjempeenkelt og ganske godt er sweet and sour fra uncle ben's som varmes opp sammen med tunfisken og serveres med ris til
Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2006 #8 Skrevet 19. februar 2006 Kjempeenkelt og ganske godt er sweet and sour fra uncle ben's som varmes opp sammen med tunfisken og serveres med ris til ← Jeg skulle faktisk til å skrive det...jeg spiser av og til uten den søtsure sausen også- da er det ikke sååå godt,men utrolig enkelt. Jeg bruker omelett og tunfisksalat til lunsj nesten hver dag! da bruker jeg tunfisk i gele,men til middag bruker jeg tunfisk i olje eller vann. Tunfiskwraps er også kjempe godt! Da bruker jeg først å varme wrapsen, så smøre på litt lett krydderost, raspet ost, salat og tunfisk i gele. Kjempe godt- og litt sunt!
Gjest Gjest Skrevet 19. februar 2006 #9 Skrevet 19. februar 2006 Tunfisksmørbrød er også godt! 1 skive grovt brød 1 ts lettmajones tunfisk Hakket løk Sylteagurk Litt nykvernet pepper på toppen. NAM!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå