lidia Skrevet 16. februar 2006 #1 Skrevet 16. februar 2006 Det er så lenge siden jeg har spist slike poteter, så nå fikk jeg skikkelig lyst på det til middag i dag. Men jeg må kjøpe de ferdige da... Hvilken pakke/pose bør jeg satse på?? Hvilke er best?
Scheherazade Skrevet 16. februar 2006 #2 Skrevet 16. februar 2006 De desidert beste, synes jeg da, er de som du får kjøpt ferske som jeg selvsagt ikke husker hva heter... Ligger gjerne i grønnsaksdisken, er en pappeske med et lite hull i slik at du ser potetene som ligger i en vakuumpose. 500 gram, koster cirka 30. Inneholder fløte og hvitløk, i motsetning til de i frysedisken med olje, vann og fløtepulver.
lidia Skrevet 16. februar 2006 Forfatter #3 Skrevet 16. februar 2006 Åja, tror jeg kanskje vet hva du mener, er den esken hvit..? Tror jeg har sett noen poteter i eske når jeg tenker meg om.. Er det bare å varme de opp da, eller? Må det tilsettes noe spesielt?
Gjest 1111 Skrevet 16. februar 2006 #4 Skrevet 16. februar 2006 De har noen kjempegode i frysedisken, men jeg kan ikke huske hva de heter. De er i vert fall i hvit pose og du kan velge mellom vanlige eller med urter. Kjempegode!
lidia Skrevet 16. februar 2006 Forfatter #5 Skrevet 16. februar 2006 (endret) Hva er godt å ha til disse potetene da :klø:, har ikke så god fantasi så tidlig på morningen Endret 16. februar 2006 av lidia
Gjest 1111 Skrevet 16. februar 2006 #6 Skrevet 16. februar 2006 Jeg kunne nesten spist bare fløtegratinerte poteter alene jeg da Neida, du kan ha det meste til egentlig. Kyllingfilet, biff (men det er kanskje litt mye til en torsdag?), biffstrimler, biff av svinekjøtt osv. Velger du den fryste posen så trenger du ikke saus ved siden av, for den er saftig og god. Ha gjerne ost på toppen før du gratinerer, det er et must for meg i alle fall.
Gjest Gjest Skrevet 16. februar 2006 #7 Skrevet 16. februar 2006 Litt på siden av saken, men hvorfor må du har ferdigkjøpte? Det er jo enormt enkelt å lage. Men du har det kanskje travelt? PS: Ikke frekt ment, ble bare nyssgjerrig
Gjest Fruktfat Skrevet 16. februar 2006 #8 Skrevet 16. februar 2006 Jeg kunne nesten spist bare fløtegratinerte poteter alene jeg da Ha gjerne ost på toppen før du gratinerer, det er et must for meg i alle fall. ← :enig_anim: bortsett fra at jeg godt kunne spist bare fløtegratinerte poteter alene
Gjest Gjesta Skrevet 16. februar 2006 #9 Skrevet 16. februar 2006 Når jeg jobbet kveld på mandager før, pleide jeg å kjøpe med en sånn pakke, heiv den i mikroen når jeg kom hjem, og spiste det med tyttebærsyltetøy på
Gjest Fruktfat Skrevet 16. februar 2006 #10 Skrevet 16. februar 2006 eller så er det godt med de pakkene fra toro; en med urter og en med hvitløk, og tilberede de med melk eller fløte istedet for vann, DET er smaskens det!! (det blir jo en _diger_ porsjon da, men går helt fint å fryse )
Gjest Gjest Skrevet 16. februar 2006 #11 Skrevet 16. februar 2006 "Kokt og klar" fersk fløtepoteter..SE HER! spør gjerne i ferskvaredisken om de har...
lidia Skrevet 17. februar 2006 Forfatter #12 Skrevet 17. februar 2006 Takker så meget for mange fine svar ! Det ble den "esken" fra grønsaksdisken i går, den var kjempegod, takk for tipset. Skal prøve den fryste varianten neste gang, de toro pakkene også. Grunnen til at jeg vil ha ferdigkjøpte er fordi jeg er utrolig dårlig til å lage mat, klarer ikke å få til noe som helst. Men har veldig lyst å prøve å lage dette selv når jeg har bedre tid, en dag jeg ikke er på jobb. Nå har jeg fått dilla på slike poteter
Gjest Fruktfat Skrevet 17. februar 2006 #13 Skrevet 17. februar 2006 det er egentlig ganske enkelt å lage sjøl; jeg skreller poteter og skjærer de i skiver, legger utover i en ildfast form (har på provance krydder), lager hvit saus av 2ss smør/margarin, 4 ss mel og 8 dl melk (hakker masse hvitløk og har ippi, pluss hvit pepper og muskatnøtt), heller sausen over potetene og har på masse ost på toppen. og så inn i ovnen. på 225 grader i ca en time eller noe.
Gjest piaf Skrevet 17. februar 2006 #14 Skrevet 17. februar 2006 Det er også et godt tips å koke de rå potetskivene noen min. i væsken (jeg bruker 50/50 melk og fløte uten jevning) i en gryte først - da trenger de ikke mer enn 20 min. i ovnen, og stivelsen fra potetene jevner gratengen.
Cata Skrevet 17. februar 2006 #15 Skrevet 17. februar 2006 Kan absolutt anbefale Mills fløtegratinerte poteter med franske urter (svart eske). Jeg synes de er veldig gode med stekt svinefilet og litt broccoli til.
Gjest Carmensita Skrevet 17. februar 2006 #16 Skrevet 17. februar 2006 Den frosne fra Gartner er veldig god. Pleier å ha på litt ost på toppen.
Kristin Skrevet 17. februar 2006 #17 Skrevet 17. februar 2006 Hveberg fløtegratinerte poteter fra Bama anbefales!!
Gjest Fruktfat Skrevet 17. februar 2006 #18 Skrevet 17. februar 2006 Kan absolutt anbefale Mills fløtegratinerte poteter med franske urter (svart eske). Jeg synes de er veldig gode med stekt svinefilet og litt broccoli til. ← kanskje det er mills og ikke knorr jeg mener lenger opp i tråden? er svarte esker ihvertfall
lidia Skrevet 18. februar 2006 Forfatter #19 Skrevet 18. februar 2006 Ja det var Hveberg jeg kjøpte, kjempegode. Fruktfat, jeg vet hvilke du mener, jeg skal prøve de seinere. Og de fryste som de har på rimi, tror det er de fra Gartner jeg..
Scheherazade Skrevet 18. februar 2006 #20 Skrevet 18. februar 2006 Ja, det var Hveberg jeg mente ja! Visste det var noe på H!! Men, da prøvde du iallfall de jeg synes er best da!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå