AnonymBruker Skrevet 9. juli 2024 #1 Skrevet 9. juli 2024 Har laget brunsaus med brunet smør og mel. Tilsatt oksekraft og soyasaus + en skvett fløte. Trenger litt mer i dag nr to. Kan jeg bare tilsette litt buljong i vann, fløte og evt maizena? Hva anbefaler dere? Trenger ca 2 dl mer saus enn jeg har nå Anonymkode: b7c25...7cf
AnonymBruker Skrevet 9. juli 2024 #2 Skrevet 9. juli 2024 Det skulle gå bra. Kan også gå med litt hvetemel ristet ut i vann. Da kan den bli litt mildere på smal, men ikke sikkert det merkes særlig. Anonymkode: 2199e...202
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå