Gå til innhold

Toro vaffelrøre


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Har ikke måler så måtte ta ting på feelingen når det kom til Toro vaffelrøre når det kom til vann og smør. Røra ser jevn og fin ut. Skal vel mye til for å ødelegge eller? Hilsen urutinert kokk

Anonymkode: f2632...522

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lurt å la den stå og svella eit kvarters tid før du steiker dei.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Blir den for tynn så kan du ha litt havregryn oppi (som jeg anbefaler uansett egentlig), de vil svelle og ta litt av fuktigheten når du har latt den stå litt. Ellers tar jeg alltid væske på gefylen. 

Anonymkode: dc1e0...511

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg bruker aldri oppskrift når jeg lager vafler, jeg justerer røra med melk og litt smeltet smør til den er passe. Liker ikke toro-vaflene da jeg synes de smaker kun sukker, men ville gjort tilsvarende med den om jeg skulle laget av pose. Blir den for tynn er det bare å justere med mel eller havregryn. Blir den for tykk tar du i mer vann/melk/væske. Er ikke verre enn det. 

Anonymkode: e0812...53a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Forholdet vann-smør er ikke så nøye. Jeg bruker av og til olje i stedet for smør. Blir like bra. Sparer smøret til å ha oppå vaflene...  skal jeg ha vaflene utelukket sammen med bruost, tar jeg ørlite mer sukker oppi... 

... ellers var det noen på jobben en gang som mente Toro-vaflene ble bedre med melk/fløte - men det ble de ikke. De bare tunge og ekle. Med vann blir de luftigere og slik de skal være.

Anonymkode: 2816f...181

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...