AnonymBruker Skrevet 23. juni 2024 #1 Del Skrevet 23. juni 2024 Har rester etter en perfekt stekt indrefilet. Tenker å bruke restene til å lage fajitas. Hvordan varme opp kjøttet på best mulig måte? Anonymkode: eea19...382 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2024 #2 Del Skrevet 23. juni 2024 Skjære opp i strimler...varme i panna...eller i ovnen med folie over. Eller først ovnen, så raskt i panna etterpå for litt skjerping Anonymkode: d596c...6da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2024 #3 Del Skrevet 23. juni 2024 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Skjære opp i strimler...varme i panna...eller i ovnen med folie over. Eller først ovnen, så raskt i panna etterpå for litt skjerping Anonymkode: d596c...6da Takk for svar. Tenkte på å pakke den inn i folie og varme i stekeovn, men litt usikker på grader. Har du noe forslag? Anonymkode: eea19...382 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå