Gå til innhold

Når det foreslås at man skal spise matvarer man bare ikke klarer å spise..


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har utforsket en del forskjellige dietter pga ibs og utmattelse, og dermed også tittet innom carnivore, keto og en hel andre forslag til mat. 

Men hva gjør man når maten som foreslås er mat man overhode ikke liker hverken konsistens, smak eller lukt av? Feks carnivore, der foreslås det at man spiser biff, sau, lam, geit, rein, laks, bacon, organer, fett, smør, rå egg, rå meleprodukter og mye mer. Eller feks keto, der det foreslås asparges. Bare for å nevne noe. Og pasteurisert melk feks er beskrevet som et onde man må unngå. Og all mat med etikett på.

Altså jeg forstår hva mange av de folkene i carnivore og keto samfunnet vil med dette, at man skal spise mat kroppen vil ha og at de mener dette er urdietten for mennesker.

Men hva når min kropp vemmes av lukt og smak av feks lammekjøtt og fenalår? Vil det ikke motarbeide min prosess med å helbrede min kropp om jeg spiser ting jeg egentlig ikke liker og har lyst på? Jeg er i overgangsalder også, så ønsker å gjøre ting enklere for min kropp uten å gå til lege og bruke kunstige medikamenter.

Og jeg vet at biffkjøtt og smør er den store greien der, men selv det blir over tid uappetittelig. Jeg syns også det er litt rart at feks selv Paul Saladino (kun et eksempel i farta) har gått fra å kun spise kjøtt til å innlemme noe honning, bær, grønnsaker osv. Når jeg titter på youtube virker det som om alle forsøker å være den som har den beste løsningen og snakker ned andre som ikke har samme erfaringer. Bla er det ingen som snakker om det problemet jeg opplever, at jeg ikke klarer å spise kun kjøtt og jeg føler det blir for ensporet. Jeg vil tross alt trives med kostholdet mitt og det skal ikke være en slankediett, men en sunn vane for resten av mitt liv.

Når jeg skriver mat jeg liker å spise, så tenker jeg på rødt kjøtt, kylling, egg, stangselleri, sweet and sour saus, gulrot, løk, yoghurt med bær (og fett) cottage cheese med syltetøy/bær, paprika, agurk, potet, kål, sild, torsk, makrell, bla som kjøttsuppe og wok, eller omeletter. Elsker gelesnop også, men forsøker å unngå å ha det i hus. Jeg er heldigvis ikke så glad i chips, alkohol, sjokolade og kaker.

Jeg er ikke så glad i grillmat og mat som avgir mye matos og lukt. Heller ikke så glad i knekkebrød, linser, bønner, kikerter og alt det der. Jeg hadde en 100% veganer periode for noen år siden og det ødela kroppen min enda mer. Kostholdet i barndommen var vel egentlig vegetarisk da det gikk mest i fiskeboller, kjøttkaker, raspeball med pølser, noe fisk og karbonade. Mye hjemmebakt brød til jeg oppdaget kneip og kneip ble som snop for meg da jeg aldri ble mett på det. Jeg elsker en peppes pizza i ny og ne, men vet at alt av kornprodukter gir meg mageknip og oppblåst mage. Derfor unngår jeg alt som er havre, hvete, rug. Ja alt av frø og nøtter også.

Er det noen her som har oppnådd bedre helse og redusert bukfett ved å spise kun ting dere faktisk liker å spise, eller som har erfaring og tanker rundt det å føle seg presset til å spise ting alle sier er sunt? Er jeg den eneste som velger å kutte ut matvarer bare fordi jeg ikke klarer lukta og smaken?

Mvh K49

Anonymkode: f4c0d...5dc

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Jeg har utforsket en del forskjellige dietter pga ibs og utmattelse, og dermed også tittet innom carnivore, keto og en hel andre forslag til mat. 

Men hva gjør man når maten som foreslås er mat man overhode ikke liker hverken konsistens, smak eller lukt av? Feks carnivore, der foreslås det at man spiser biff, sau, lam, geit, rein, laks, bacon, organer, fett, smør, rå egg, rå meleprodukter og mye mer. Eller feks keto, der det foreslås asparges. Bare for å nevne noe. Og pasteurisert melk feks er beskrevet som et onde man må unngå. Og all mat med etikett på.

Altså jeg forstår hva mange av de folkene i carnivore og keto samfunnet vil med dette, at man skal spise mat kroppen vil ha og at de mener dette er urdietten for mennesker.

Men hva når min kropp vemmes av lukt og smak av feks lammekjøtt og fenalår? Vil det ikke motarbeide min prosess med å helbrede min kropp om jeg spiser ting jeg egentlig ikke liker og har lyst på? Jeg er i overgangsalder også, så ønsker å gjøre ting enklere for min kropp uten å gå til lege og bruke kunstige medikamenter.

Og jeg vet at biffkjøtt og smør er den store greien der, men selv det blir over tid uappetittelig. Jeg syns også det er litt rart at feks selv Paul Saladino (kun et eksempel i farta) har gått fra å kun spise kjøtt til å innlemme noe honning, bær, grønnsaker osv. Når jeg titter på youtube virker det som om alle forsøker å være den som har den beste løsningen og snakker ned andre som ikke har samme erfaringer. Bla er det ingen som snakker om det problemet jeg opplever, at jeg ikke klarer å spise kun kjøtt og jeg føler det blir for ensporet. Jeg vil tross alt trives med kostholdet mitt og det skal ikke være en slankediett, men en sunn vane for resten av mitt liv.

Når jeg skriver mat jeg liker å spise, så tenker jeg på rødt kjøtt, kylling, egg, stangselleri, sweet and sour saus, gulrot, løk, yoghurt med bær (og fett) cottage cheese med syltetøy/bær, paprika, agurk, potet, kål, sild, torsk, makrell, bla som kjøttsuppe og wok, eller omeletter. Elsker gelesnop også, men forsøker å unngå å ha det i hus. Jeg er heldigvis ikke så glad i chips, alkohol, sjokolade og kaker.

Jeg er ikke så glad i grillmat og mat som avgir mye matos og lukt. Heller ikke så glad i knekkebrød, linser, bønner, kikerter og alt det der. Jeg hadde en 100% veganer periode for noen år siden og det ødela kroppen min enda mer. Kostholdet i barndommen var vel egentlig vegetarisk da det gikk mest i fiskeboller, kjøttkaker, raspeball med pølser, noe fisk og karbonade. Mye hjemmebakt brød til jeg oppdaget kneip og kneip ble som snop for meg da jeg aldri ble mett på det. Jeg elsker en peppes pizza i ny og ne, men vet at alt av kornprodukter gir meg mageknip og oppblåst mage. Derfor unngår jeg alt som er havre, hvete, rug. Ja alt av frø og nøtter også.

Er det noen her som har oppnådd bedre helse og redusert bukfett ved å spise kun ting dere faktisk liker å spise, eller som har erfaring og tanker rundt det å føle seg presset til å spise ting alle sier er sunt? Er jeg den eneste som velger å kutte ut matvarer bare fordi jeg ikke klarer lukta og smaken?

Mvh K49

Anonymkode: f4c0d...5dc

Det jeg lurer på er når ble fiskeboller, pølser, karbonader og kjøttkaker vegetar? 
 

Jeg skjønner ikke hva du skal fram til, men jeg spiser heller ikke mat jeg ikke liker. Slik som lam feks. Du må finne mat du tåler smak og lukt av, noe mat kan en jo tilvenne seg. 

Anonymkode: 87878...9ec

  • Liker 15
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så lenge du ikke er veldig kresen går dette fint. Ikke skjønner jeg hvorfor en skal gå på merkelige dietter heller. Har du ibs spis mat som er anbefalt for sykdommen som du liker. 

Anonymkode: 87878...9ec

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (18 minutter siden):

Det jeg lurer på er når ble fiskeboller, pølser, karbonader og kjøttkaker vegetar? 
 

Jeg skjønner ikke hva du skal fram til, men jeg spiser heller ikke mat jeg ikke liker. Slik som lam feks. Du må finne mat du tåler smak og lukt av, noe mat kan en jo tilvenne seg. 

Anonymkode: 87878...9ec

Kjøttkaker og karbonader er jo farsekjøtt, altså utblandet kjøtt. Det er mange vegetarer som spiser farsemat, for det er ikke helt det samme som å spise rene kjøtt og fiskeprodukter.

Hvis du ikke skjønner hva jeg vil frem til så foreslår jeg at du leser teksten på nytt. Det står der. Bla i Grethe Roede dietter, så foreslås det å spise magre og lette produkter. Bla også sukrin og andre kunstige stoffer. Det er også noe jeg ikke liker. Jeg liker heller ikke smør. Men hvorfor skal man måtte venne seg til mat man ikke liker smak, lukt og konsistens på?

Anonymkode: f4c0d...5dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (21 minutter siden):

Så lenge du ikke er veldig kresen går dette fint. Ikke skjønner jeg hvorfor en skal gå på merkelige dietter heller. Har du ibs spis mat som er anbefalt for sykdommen som du liker. 

Anonymkode: 87878...9ec

Jeg tror mange spiser mat de egentlig ikke liker fordi de skal oppnå et bestemt resultat. Det har jeg jo prøvd selv og det går bare ikke. Men jeg må si jeg føler på et merkelig "jeg gjør det ikke godt nok" siden jeg ikke klarer det som blir foreslått flere steder. 

Anonymkode: f4c0d...5dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Kjøttkaker og karbonader er jo farsekjøtt, altså utblandet kjøtt. Det er mange vegetarer som spiser farsemat, for det er ikke helt det samme som å spise rene kjøtt og fiskeprodukter.

Hvis du ikke skjønner hva jeg vil frem til så foreslår jeg at du leser teksten på nytt. Det står der. Bla i Grethe Roede dietter, så foreslås det å spise magre og lette produkter. Bla også sukrin og andre kunstige stoffer. Det er også noe jeg ikke liker. Jeg liker heller ikke smør. Men hvorfor skal man måtte venne seg til mat man ikke liker smak, lukt og konsistens på?

Anonymkode: f4c0d...5dc

Eh nei, det er ingen vegetarianere som spiser farsekjøtt, da er de ikke lenger vegetarianere i det hele tatt. ai tillegg tar du feil i at det er utblandet. Karbonader er vanligvis oppkvernet rent kjøtt med salt og pepper, i kjøttkaker gjerne egg og kanskje litt melk i tillegg til kvernet kjøtt. 

Jeg skjønner ikke hvorfor du tenker du må spise sukrin på Grete Roede. Bare dropp søtning i det hele tatt, det er jo det beste.

Anonymkode: 08410...1d8

  • Liker 20
  • Hjerte 1
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hva er det eksakt du ikke liker, TS? Det er ikke normalt å være så kresen at det er mange matvarer man ikke takler. Hva fikk du å spise i oppveksten?

Anonymkode: 931c8...fae

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ibs spiser har sett mye på lavkarbo, det som er det viktigste for meg er og holde meg unna mel og melprodukter. Så spiser jeg meieriprodukt men drikker knapt melk. Jeg har vel holdt meg mere på moderat. Unnngått ris, pasta og sånt. Jeg har spist en del fisk og kjøtt, kan til tider spise litt pølse. Unnngått sukker og sukkerholdig ting. Men det du beskriver er jo veldig keto mere, og man må ikke spise så ekstremt. Mine plager på et sånt kosthold som jeg har lagt meg på, er at magen er fin, og ikke snakka om energien jeg fikk etter og ha kuttet ut en del matvarer fra kostholdet. Til middag lager jeg mye blomkålris og grønnsaksmos. Man må ikke spise alt som er ekkelt. Finn din vei, jeg velger og leve litt mere moderat lavkarbo men viktigste jeg har kuttet ut er sukker og melprodukter. 

Anonymkode: 12dcf...2bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har forsøkt en diett hvor det kunne var rent kjøtt og grønnsaker (ikke rot) pluss melk eller fløte, en uke så kunne jeg spy. Senere ble jeg syk og måtte gjennom en 8 ukers prednisolonkur, det er jo mye med disse tablettene man ikke ønsker men for meg var det to positive ting med den kuren. Jeg ble frisk fra sykdommen og jeg har fått bedre tarmhelse og ibs er borte.

Anonymkode: 2b488...6cd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Jeg har utforsket en del forskjellige dietter pga ibs og utmattelse, og dermed også tittet innom carnivore, keto og en hel andre forslag til mat. 

Men hva gjør man når maten som foreslås er mat man overhode ikke liker hverken konsistens, smak eller lukt av? Feks carnivore, der foreslås det at man spiser biff, sau, lam, geit, rein, laks, bacon, organer, fett, smør, rå egg, rå meleprodukter og mye mer. Eller feks keto, der det foreslås asparges. Bare for å nevne noe. Og pasteurisert melk feks er beskrevet som et onde man må unngå. Og all mat med etikett på.

Altså jeg forstår hva mange av de folkene i carnivore og keto samfunnet vil med dette, at man skal spise mat kroppen vil ha og at de mener dette er urdietten for mennesker.

Men hva når min kropp vemmes av lukt og smak av feks lammekjøtt og fenalår? Vil det ikke motarbeide min prosess med å helbrede min kropp om jeg spiser ting jeg egentlig ikke liker og har lyst på? Jeg er i overgangsalder også, så ønsker å gjøre ting enklere for min kropp uten å gå til lege og bruke kunstige medikamenter.

Og jeg vet at biffkjøtt og smør er den store greien der, men selv det blir over tid uappetittelig. Jeg syns også det er litt rart at feks selv Paul Saladino (kun et eksempel i farta) har gått fra å kun spise kjøtt til å innlemme noe honning, bær, grønnsaker osv. Når jeg titter på youtube virker det som om alle forsøker å være den som har den beste løsningen og snakker ned andre som ikke har samme erfaringer. Bla er det ingen som snakker om det problemet jeg opplever, at jeg ikke klarer å spise kun kjøtt og jeg føler det blir for ensporet. Jeg vil tross alt trives med kostholdet mitt og det skal ikke være en slankediett, men en sunn vane for resten av mitt liv.

Når jeg skriver mat jeg liker å spise, så tenker jeg på rødt kjøtt, kylling, egg, stangselleri, sweet and sour saus, gulrot, løk, yoghurt med bær (og fett) cottage cheese med syltetøy/bær, paprika, agurk, potet, kål, sild, torsk, makrell, bla som kjøttsuppe og wok, eller omeletter. Elsker gelesnop også, men forsøker å unngå å ha det i hus. Jeg er heldigvis ikke så glad i chips, alkohol, sjokolade og kaker.

Jeg er ikke så glad i grillmat og mat som avgir mye matos og lukt. Heller ikke så glad i knekkebrød, linser, bønner, kikerter og alt det der. Jeg hadde en 100% veganer periode for noen år siden og det ødela kroppen min enda mer. Kostholdet i barndommen var vel egentlig vegetarisk da det gikk mest i fiskeboller, kjøttkaker, raspeball med pølser, noe fisk og karbonade. Mye hjemmebakt brød til jeg oppdaget kneip og kneip ble som snop for meg da jeg aldri ble mett på det. Jeg elsker en peppes pizza i ny og ne, men vet at alt av kornprodukter gir meg mageknip og oppblåst mage. Derfor unngår jeg alt som er havre, hvete, rug. Ja alt av frø og nøtter også.

Er det noen her som har oppnådd bedre helse og redusert bukfett ved å spise kun ting dere faktisk liker å spise, eller som har erfaring og tanker rundt det å føle seg presset til å spise ting alle sier er sunt? Er jeg den eneste som velger å kutte ut matvarer bare fordi jeg ikke klarer lukta og smaken?

Mvh K49

Anonymkode: f4c0d...5dc

Du trenger jo ikke spise ALT på lista dietten anbefaler. Det er en guide, ikke fasit. 

Det du må gjøre er å sørge for at kroppen får det den trenger. Asparges har gode egenskaper, men ingenting du ikke kan få i deg via annet. 

Den kjøttdietten er mitt verste mareritt, for jeg liker fint lite kjøtt😂

Anonymkode: 1ff77...b5a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (41 minutter siden):

Eh nei, det er ingen vegetarianere som spiser farsekjøtt, da er de ikke lenger vegetarianere i det hele tatt. ai tillegg tar du feil i at det er utblandet. Karbonader er vanligvis oppkvernet rent kjøtt med salt og pepper, i kjøttkaker gjerne egg og kanskje litt melk i tillegg til kvernet kjøtt. 

Jeg skjønner ikke hvorfor du tenker du må spise sukrin på Grete Roede. Bare dropp søtning i det hele tatt, det er jo det beste.

Anonymkode: 08410...1d8

Jeg vil tro at jeg vet hva som er inni kjøttkaker og karbonader min mor lagde når jeg selv deltok i matlagingen. Det er ikke bare kjøtt må du tro. Det ble brukt brød, egg, løk og krydder. Begge mine foreldre var vegetarianere men ikke strikse, så det tillot seg å spise farsemat. Som så mange andre vegetarianere på den tiden.

Ok, jeg skjønner at du ikke har peiling på Grethe Roede kursene.

Anonymkode: f4c0d...5dc

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (37 minutter siden):

Hva er det eksakt du ikke liker, TS? Det er ikke normalt å være så kresen at det er mange matvarer man ikke takler. Hva fikk du å spise i oppveksten?

Anonymkode: 931c8...fae

Ingen vits i å kommentere når du ikke leser det jeg skriver.

Anonymkode: f4c0d...5dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (16 minutter siden):

Jeg har ibs spiser har sett mye på lavkarbo, det som er det viktigste for meg er og holde meg unna mel og melprodukter. Så spiser jeg meieriprodukt men drikker knapt melk. Jeg har vel holdt meg mere på moderat. Unnngått ris, pasta og sånt. Jeg har spist en del fisk og kjøtt, kan til tider spise litt pølse. Unnngått sukker og sukkerholdig ting. Men det du beskriver er jo veldig keto mere, og man må ikke spise så ekstremt. Mine plager på et sånt kosthold som jeg har lagt meg på, er at magen er fin, og ikke snakka om energien jeg fikk etter og ha kuttet ut en del matvarer fra kostholdet. Til middag lager jeg mye blomkålris og grønnsaksmos. Man må ikke spise alt som er ekkelt. Finn din vei, jeg velger og leve litt mere moderat lavkarbo men viktigste jeg har kuttet ut er sukker og melprodukter. 

Anonymkode: 12dcf...2bb

Takk for svar. Det er i retning det du beskriver jeg tenker bør være helt greit kosthold.

Anonymkode: f4c0d...5dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (17 minutter siden):

Jeg har forsøkt en diett hvor det kunne var rent kjøtt og grønnsaker (ikke rot) pluss melk eller fløte, en uke så kunne jeg spy. Senere ble jeg syk og måtte gjennom en 8 ukers prednisolonkur, det er jo mye med disse tablettene man ikke ønsker men for meg var det to positive ting med den kuren. Jeg ble frisk fra sykdommen og jeg har fått bedre tarmhelse og ibs er borte.

Anonymkode: 2b488...6cd

Så flott at det ble bedre. Med kjøtt er det da biff kjøtt du tenker på eller annet kjøtt? Var det spesifikke grønnsaker? 

Hva slags kosthold har du nå for å holde deg frisk?

Anonymkode: f4c0d...5dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Du trenger jo ikke spise ALT på lista dietten anbefaler. Det er en guide, ikke fasit. 

Det du må gjøre er å sørge for at kroppen får det den trenger. Asparges har gode egenskaper, men ingenting du ikke kan få i deg via annet. 

Den kjøttdietten er mitt verste mareritt, for jeg liker fint lite kjøtt😂

Anonymkode: 1ff77...b5a

Hehe, nei jeg vet at jeg ikke trenger å spise alt på lista. Men jeg tenker jo litt økonomi og hva som er forsvarlig å få tak i også, her i Norge, og sånt sett skulle jeg jo ønsket at jeg likte fårekjøtt da. For variasjon.

 Hva spiser du?

 

Anonymkode: f4c0d...5dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TS, dine foreldre var på ingen måte vegetarianere, de spiste jo masse kjøtt. 

Og jeg skjønner ikke hvorfor du fremholder carnivore-dietten som sunn, det er vel en av de aller mest ekstreme idiot-diettene som fins. Hvis du har ibs sp er lavfodmap dietten anbefalt, og en liste med matvarer er bare veiledende, du trenger ikke spise alt på listen, velg ut det du liker som fortsatt gir en god variasjon. 

Anonymkode: 8fcde...24e

  • Liker 4
  • Nyttig 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Ingen vits i å kommentere når du ikke leser det jeg skriver.

Anonymkode: f4c0d...5dc

Du gjør det vanskelig å forstå deg. Og sånne kommentarer til folk, gjør jo at folk får lyst til å kommentere bare for å trolle..

Du spiser det du har lyst til innefor den dietten du går på. Akkurat som alle andre. Det er vel ikke vanskelig? 

Anonymkode: 1ff77...b5a

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Kjøttkaker og karbonader er jo farsekjøtt, altså utblandet kjøtt. Det er mange vegetarer som spiser farsemat, for det er ikke helt det samme som å spise rene kjøtt og fiskeprodukter.

Hvis du ikke skjønner hva jeg vil frem til så foreslår jeg at du leser teksten på nytt. Det står der. Bla i Grethe Roede dietter, så foreslås det å spise magre og lette produkter. Bla også sukrin og andre kunstige stoffer. Det er også noe jeg ikke liker. Jeg liker heller ikke smør. Men hvorfor skal man måtte venne seg til mat man ikke liker smak, lukt og konsistens på?

Anonymkode: f4c0d...5dc

Nei, vegetarianere spiser ikke kjøtt bare fordi det er blandet med noe annet. En vegetarianer spiser så absolutt ikke farse, for jo, du må drepe det samme dyret for å få farse. Det er bare mindre reint.

Dette er jo helt klart et troll.

Det finnes ikke mennesker i Norge i 2024 som serverer farse til veggiser.

Det var forsvinnende lite farse å se under vegetarfestivalen for noen uker siden. Kanskje de ikke har fått det med seg🤣

Anonymkode: 1ff77...b5a

  • Liker 3
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner hva du mener TS. Har det litt på samme viset. Har lyst for helsa sin del å spise mer proteiner, både kjøtt, fisk, linser, bønner osv, men fikser hverken smak eller konsistens😶 

Ja, har gått mye ned i vekt, selv om jeg ikke klarer å følge noen diett. Bare å telle kalorier😅 Jeg gjør det, og dersom jeg holder kalorinivået lavt nok, går jeg jo ned i vekt, uansett hva jeg spiser.

I forhold til proteinproblemet har jeg det siste halvåret fått i meg mest protein fra melkeprodukter og proteinpulver😅 Veldig greit når man ikke klarer kjøttmat.

Anonymkode: ead6e...135

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (16 minutter siden):

TS, dine foreldre var på ingen måte vegetarianere, de spiste jo masse kjøtt. 

Og jeg skjønner ikke hvorfor du fremholder carnivore-dietten som sunn, det er vel en av de aller mest ekstreme idiot-diettene som fins. Hvis du har ibs sp er lavfodmap dietten anbefalt, og en liste med matvarer er bare veiledende, du trenger ikke spise alt på listen, velg ut det du liker som fortsatt gir en god variasjon. 

Anonymkode: 8fcde...24e

Nei de spiste ikke masse kjøtt. Kjøttkaker (farse) kanskje en dag i uka var evt på søndag, pølse en dag i uka og knapt det engang. Mange ganger kun 2 ganger i måneden. Var aldri koteletter eller steik i hjemmet. Ellers mest fisk/fiskeboller og noe egg. 

Det er ikke jeg som sier carnivore er sunt, men det er heller ikke ufornuftig med rene matvarer ala steinalder diettem som carnivore er veldig likt.

AnonymBruker skrev (19 minutter siden):

Du gjør det vanskelig å forstå deg. Og sånne kommentarer til folk, gjør jo at folk får lyst til å kommentere bare for å trolle..

Du spiser det du har lyst til innefor den dietten du går på. Akkurat som alle andre. Det er vel ikke vanskelig? 

Anonymkode: 1ff77...b5a

Haha, jøss.

AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Nei, vegetarianere spiser ikke kjøtt bare fordi det er blandet med noe annet. En vegetarianer spiser så absolutt ikke farse, for jo, du må drepe det samme dyret for å få farse. Det er bare mindre reint.

Dette er jo helt klart et troll.

Det finnes ikke mennesker i Norge i 2024 som serverer farse til veggiser.

Det var forsvinnende lite farse å se under vegetarfestivalen for noen uker siden. Kanskje de ikke har fått det med seg🤣

Anonymkode: 1ff77...b5a

Nei så snakket jeg heller ikke om veggiser i 2024, jeg snakker om vegetarbasert kosthold i 80 årene.  Vegetarbasert kosthold. Merkelig at noen her ikke skjønner forskjell på det og feks kjøttbasert kosthold. 

Anonymkode: f4c0d...5dc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...