AnonymBruker Skrevet 17. juni #1 Del Skrevet 17. juni Jeg får luft og vondt i magen av disse: https://www.mollerens.no/produkter/glutenfri-1/moellerens-myke-havrebroed Skjønner ikke hvorfor, tåler alle ingredienser. Bruker faktisk alt som er listet opp jevnlig i baking selv, utenom havrekli og potetfiber. Men jeg spiser havre hver dag og ofte potet, så skjønner ikke at det er det jeg reagerer på. Til baking bruker jeg gjerne havremel, rismel og Schàr mix B, med maisstivelse, og har ikke reagert på det heller. Et annet spørsmål: Hva er det som gjør at disse har så lang holdbarhet? Sist pakke jeg kjøpte hadde best før-dato seks måneder frem i tid. Anonymkode: 7a432...71d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
powerpuffen Skrevet 17. juni #2 Del Skrevet 17. juni Maisstivelse står som andre ingrediens, så antar det er mye stivelse i brødet. De har lang holdbarhet sannsynligvis pga all stivelsen. Kunne like gjerne spist glutenfri pasta (som jeg også får vondt i magen av hvis jeg spiser for mye av det). Jeg spiser kun powerknacke av kjøpebrød/knekkebrød. Ellers baker jeg selv av havregryn og cottage cheese og egg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juni #3 Del Skrevet 17. juni Jeg tåler disse godt, men de er ikke særlig mettende. Anonymkode: f76a9...ebc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juni #4 Del Skrevet 17. juni powerpuffen skrev (24 minutter siden): Maisstivelse står som andre ingrediens, så antar det er mye stivelse i brødet. De har lang holdbarhet sannsynligvis pga all stivelsen. Kunne like gjerne spist glutenfri pasta (som jeg også får vondt i magen av hvis jeg spiser for mye av det). Jeg spiser kun powerknacke av kjøpebrød/knekkebrød. Ellers baker jeg selv av havregryn og cottage cheese og egg. Ja, du kan ha rett i at det er pga mengden stivelse. Når jeg baker selv, bruker jeg mye mindre stivelse. Kjedelig, for det er veldig greit å ha disse som et alternativ når jeg ikke har rukket å bake. Anonymkode: 7a432...71d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. juni #5 Del Skrevet 17. juni Jeg har cøliaki og reagerer på samme måte på havre (inkludert glutenfri havre) som jeg gjør på gluten. For meg er det oppkast som begynner ca. to timer etter inntak, og så sengeliggende i et døgn etterpå. Anonymkode: 45755...750 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juni #6 Del Skrevet 18. juni AnonymBruker skrev (6 timer siden): Jeg har cøliaki og reagerer på samme måte på havre (inkludert glutenfri havre) som jeg gjør på gluten. For meg er det oppkast som begynner ca. to timer etter inntak, og så sengeliggende i et døgn etterpå. Anonymkode: 45755...750 Så kjedelig! Det er ikke havren som er problemet for meg. Det hadde blitt en stor utfordring for meg hvis jeg måtte unngå det også. Anonymkode: 7a432...71d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå