Gjest Gjest Skrevet 14. februar 2006 #1 Del Skrevet 14. februar 2006 Jeg har en surret skinkestek uten svor og lurer på om noen har en GOD oppskrift som gjør steken saftig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 14. februar 2006 #2 Del Skrevet 14. februar 2006 Langsteking på svak varme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 14. februar 2006 #3 Del Skrevet 14. februar 2006 Stek den i leirgryte hvis du har. Det synes jeg alltid gir et saftig og godt resultat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. februar 2006 #4 Del Skrevet 14. februar 2006 Den er surret med tau og har ikke svor. Hvordan skal jeg tilberede den i ovnen? Når jeg har skinkestek med svor pleier jeg å legge den i langpanne med svoren ned å steke i en time og deretter på rist, men det kan jeg jo ikke gjøre nå for da blir den jo kokt og ikke stekt. HJELP !!! Kan noen skrive ned fremgangsmåten skritt for skritt for meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 14. februar 2006 #5 Del Skrevet 14. februar 2006 Smøre den inn med salt og pepper. Legge den på rist over langpanne med vann i. Sette ovnen på svak varme, 100-150 grader. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. februar 2006 #6 Del Skrevet 14. februar 2006 Hei vimselims. Takk for svar. Vet du ca hvor mange timer eller hva kjernetempraturen skal være? Den blir ikke tørr da når den skal ligge på rist hele tiden? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 14. februar 2006 #7 Del Skrevet 14. februar 2006 Jeg bruker ikke kjernetemp, så tar det på skjønn. Antall timer kommer an på str på steika... 3-4 timer kanskje...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 14. februar 2006 #8 Del Skrevet 14. februar 2006 Har du leirgryte? Jeg lager den i det og den blir perfekt HVER gang! Gni inn steika med salt og pepper. Legg den i gryta og ha evt litt vann i gryta sammen med steika. Dette blir det kjempegod sky av som du lager saus av. Jeg pleier å steke den på ca 12 grader til steika er ca 80-90 grader. Bruker vel da ca 4 timer på stekingen. Kommer ann på om den har ligget i romstemperatur fra dagen før eller ikke og hvor stor den er. Om det blir for mye kraft, hell av opp i en kjele. Er det for lite, ta i litt kokende vann. Ellers kan leirgryta sprekke. Jeg har ikke grønnsaker i gryta. Lykke til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå