AnonymBruker Skrevet 17. juni 2024 #21 Skrevet 17. juni 2024 ❤️ Jarslberg ❤️ Anonymkode: ea945...59d 1
Gjest Dutullernå? Skrevet 18. juni 2024 #22 Skrevet 18. juni 2024 Alt for mange gode norske oster til å velge bare en 🤔
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2024 #23 Skrevet 18. juni 2024 Norvegia som er lagret i fem år, dog sjelden å få tak i. Andre favoritter er grotteost fra Hitra, høvding Sverre og Valdresost. Anonymkode: 2a5ff...855 1
Rufs Skrevet 18. juni 2024 #24 Skrevet 18. juni 2024 (endret) Cathedral City English Cheddar Extra Mature. https://meny.no/varer/ost/cheddar/cheddar-14mnd-5000295080836 Endret 18. juni 2024 av Rufs 1
KaraThrace Skrevet 18. juni 2024 #26 Skrevet 18. juni 2024 Stemmer Østavind jeg også. Den osten fikk meg til å slå opp med Norvegia, og vi har vært i et NÆRT forhold i over 30 år. 1 1
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2024 #27 Skrevet 18. juni 2024 Gräddost ❤️ Dansk Arla er best som skivet, tine sin i best som hel (ferdig skivet er dårlig, må ha tykke gode skiver) Anonymkode: 69bbd...e9b 2
Perelandra Skrevet 18. juni 2024 #28 Skrevet 18. juni 2024 Tror det må bli ridderost, eller kanskje vellagret edamer. 1
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2024 #31 Skrevet 19. juni 2024 Både Fanaost og Jørnost🤤🤤 Anonymkode: eb9cc...836 1
Susan Sto Helit Skrevet 19. juni 2024 #32 Skrevet 19. juni 2024 Jeg var veldig glad i graddost før, men nå foretrekker jeg Synnøve 10% fett gulost. (Den med 14 eller 16% smaker grusomt salt, og kan ikke sammenlignes.) Antar det handler om at jeg er avvent fettsmaken, og føler at for mye fett i osten ødelegger smaken. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå