AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #1 Skrevet 13. juni 2024 Jeg har prøvd meg på å lage god kebab hjemme, sånn man får på kebabsjapper. Men det blir bare ikke like godt. Det kebabkjøttet jeg har funnet i butikk er ikke i nærheten av like godt og jeg finner ikke den rette sausen heller. Så, dere erfarne hjemmekebabkokker, hvordan lager dere god kebab? Kebabkjøtt fra butikk og i så fall hvilket? Lager dere kjøttet selv og hvilket krydder bruker dere i så fall? Hva slags saus? Andre hemmeligheter? Anonymkode: c3c37...671
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #2 Skrevet 13. juni 2024 Fikk servert en kebab laget etter Gladkokkens oppskrift, den var veldig god, men jeg er ingen stor kebabspiser (av typen fast food. Elsker kebab i Tyrkia). Anonymkode: 40ace...1ad
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #3 Skrevet 13. juni 2024 https://spar.no/nettbutikk/varer/kjott/kjottretter/kebabkjott/kebab-av-storfe-7043570006716 MÅ ha dette kebabkjøttet fra Kanda, smører dressingen på begge sider av pitabrødet før jeg legger i kinakål og andre grønnsaker jeg vil ha lag-vis mellom kebabkjøtt. Noen ganger velger jeg hamburgerdressing (jupp, en synd, men den er god) og andre ganger kebabdressing. Anonymkode: 4a7e5...af0
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #4 Skrevet 13. juni 2024 Bruk denne kebaben og prøv å få tak i skikkelig saus fra grossisthandel, Gigaboks har ofte mye sauser de bruker på resturanter (kjøtt også) Av de man får kjøpt i butikk så er denne kebaben uten tvil den beste imo Av kebabsaus bruker de ofte enten Idun Kebabdressing eller enda mer sannsynlig Kanda kebabdressing. Anonymkode: bce7e...eb6
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2024 #5 Skrevet 13. juni 2024 Foretrekker kyllingfilet i biter. Gjerne i rull Anonymkode: 93379...34f
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2024 #6 Skrevet 14. juni 2024 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Foretrekker kyllingfilet i biter. Gjerne i rull Anonymkode: 93379...34f Hva slags krydder bruker du da? Takk for svar til alle. Skal teste ut tipsene! Anonymkode: c3c37...671
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2024 #7 Skrevet 14. juni 2024 Første steg er å dra til Sverige og kjøpe denen: Anonymkode: 12f65...9c1 1
Gjest jegerrinne Skrevet 14. juni 2024 #8 Skrevet 14. juni 2024 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Første steg er å dra til Sverige og kjøpe denen: Anonymkode: 12f65...9c1 Denne er utrolig god
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2024 #9 Skrevet 14. juni 2024 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Første steg er å dra til Sverige og kjøpe denen: Anonymkode: 12f65...9c1 Åh, vi skal til Sverige om to uker så det var et godt tips. Anonymkode: c3c37...671
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2024 #10 Skrevet 14. juni 2024 AnonymBruker skrev (16 timer siden): Bruk denne kebaben og prøv å få tak i skikkelig saus fra grossisthandel, Gigaboks har ofte mye sauser de bruker på resturanter (kjøtt også) Av de man får kjøpt i butikk så er denne kebaben uten tvil den beste imo Av kebabsaus bruker de ofte enten Idun Kebabdressing eller enda mer sannsynlig Kanda kebabdressing. Anonymkode: bce7e...eb6 FYSJ!!! Anonymkode: ab171...5e1
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2024 #11 Skrevet 15. juni 2024 On 6/14/2024 at 1:30 PM, AnonymBruker said: FYSJ!!! Anonymkode: ab171...5e1 fu Anonymkode: 4a7e5...af0
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2024 #12 Skrevet 15. juni 2024 Hva slags dressing ? Anonymkode: 19925...e57
Sententia Skrevet 15. juni 2024 #13 Skrevet 15. juni 2024 Og med det samme du er i Sverige, så anbefaler jeg disse! 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå