Gjest Gjest Skrevet 13. februar 2006 #1 Skrevet 13. februar 2006 Biffene mine smaker aldri noe, nytter ikke bare å salte og pepre. Tips?
Gjest Gamle Alex Skrevet 13. februar 2006 #5 Skrevet 13. februar 2006 Plastpose litt pepper litt hvitløk litt chili kanskje litt sitron/lime en dæsj rødvin kanskje ha i kjøtt, bind sammen pose og legg i kjøleskapet i noen timer eller så lenge du rekker. Husk å snu på posen innimellom
Gjest Gjest Skrevet 14. februar 2006 #7 Skrevet 14. februar 2006 Elller krydre med Natvigs krydderblanding. Stek litt sølvløk, sopp og ananas sammen med kjøttet, nam!!
Rebelle Skrevet 14. februar 2006 #8 Skrevet 14. februar 2006 Trikset er å kryddre FØR man begunner å steke. Har du ikke tid til å marinere, varm oljen du skal bruke i stekepanna og tilsett krydderet. Derreter legg oppi biffstrimlene. Da trekker det seg INN i kjøttet. Husk at kjøttet skal være i romtemperatur før du legger det i stekepanna.
Gjest gjest1 Skrevet 14. februar 2006 #9 Skrevet 14. februar 2006 Marinade gir smak, og selv bruker jeg restene av marinaden som grunnlag for sausen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå