Hareena Skrevet 7. juni 2024 #1 Skrevet 7. juni 2024 Jeg simpelthen elsker Lao gan ma chili crisp og må alltid ha et glass stående klart til bruk. Har du noen favoritter av snacks, oppskrifter eller tips til oss som er glad i mat med fraspark i?
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2024 #2 Skrevet 7. juni 2024 Bombay mix<3. Indisk krydret, hot snacks. Anonymkode: 2e7da...7b0
Citpensacola Skrevet 7. juni 2024 #3 Skrevet 7. juni 2024 Beste tipset mitt er å kjøpe skikkelig chili. Krydra.no har veldig bra utvalg og høy kvalitet på varene sine. Dette er noe heeeelt annet enn det du får kjøpt på både dagligvare og asia-butikk: https://krydra.no/produktkategori/krydras-produkt_utvalg/chili/ 1
Hareena Skrevet 7. juni 2024 Forfatter #4 Skrevet 7. juni 2024 (endret) AnonymBruker skrev (1 time siden): Bombay mix<3. Indisk krydret, hot snacks. Anonymkode: 2e7da...7b0 Lenke? Eller bare generelt navn brukt på ymse snackprodukter å finne i internasjonale butikker? Endret 7. juni 2024 av Hareena
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2024 #5 Skrevet 7. juni 2024 Hareena skrev (1 time siden): Lenke? Eller bare generelt navn brukt på ymse snackprodukter å finne i internasjonale butikker? https://www.snackys.no/produkt/snacks/indisk/haldirams-bombay-mixture-200g Du skal nok finne Bombay Mix i en del internasjonale butikker også. Anonymkode: 2e7da...7b0 1
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2024 #6 Skrevet 7. juni 2024 Noen oppskrifter som er en gjenganger her i huset😊 https://sulten.app/recipes/spicy-thai-red-curry-suppe-med-kokos-2upx https://www.godt.no/oppskrifter/rask/10922/chilioljenudler https://gronnmatportal.no/2019/12/koreansk-tteokbokki/ https://www.altasiatisk.no/2021/03/edamame-med-hvitlok-og-chili/ Anonymkode: f7cf6...eee
Frøkenfryden Skrevet 7. juni 2024 #7 Skrevet 7. juni 2024 Bruker chili-crisp rørt inn i naturellyoghurt som dressing til for eks fisk i wrap, eller å dyppe båtpotet i☺️
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2024 #8 Skrevet 7. juni 2024 I noen retter synes jeg det er godt å kutte hel chili i fire store deler og så la de koke i sausen. Det lager en annen smak enn å bare krydre med chili. Anonymkode: ed384...93a
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2024 #10 Skrevet 7. juni 2024 Hareena skrev (6 timer siden): Jeg simpelthen elsker Lao gan ma chili crisp og må alltid ha et glass stående klart til bruk. Har du noen favoritter av snacks, oppskrifter eller tips til oss som er glad i mat med fraspark i? Hva bruker du denne til? Anonymkode: cf37b...8ba
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2024 #11 Skrevet 7. juni 2024 Denne kan du ta så sterk som du orker: https://mykoreankitchen.com/spicy-korean-chicken-stew/ Vi spiser denne minst to ganger i måneden! Veldig godt, og veldig enkelt. Tteokbokki nevnt over er også steike godt! 🤩 Anonymkode: b1cbd...aa5
Hareena Skrevet 7. juni 2024 Forfatter #12 Skrevet 7. juni 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hva bruker du denne til? Anonymkode: cf37b...8ba Denne hiver jeg over enhver sørøstasiatisk rett her i huset, som wok, nudler/suppe akkurat som å kverne pepper over italienske retter når de er servert. Resten av husstanden har en lavere terskel for chili og da passer det fint for individuell tilsetting i etterkant. Takker også for @Frøkenfryden sitt tips om å røre den inn i naturell yoghurt som dip, det hadde nok ikke bestemoren fra Sichuan i tankene da hun lagde den. En god historie, men dessverre en litt trasig businessdisputt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå