lillesky Skrevet 12. februar 2006 #1 Del Skrevet 12. februar 2006 Hvordan skal jeg tine brød fort, men ikke sånn at det blir ekkelt og vassent? Ta det i ovnen? På hvor mange grader? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 12. februar 2006 #2 Del Skrevet 12. februar 2006 100 grader kanskje? Pleier å ta det i micron jeg da, men det er visst ikke så mange som liker det... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 13. februar 2006 #3 Del Skrevet 13. februar 2006 Det gjør jeg og på svak styrke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 13. februar 2006 #4 Del Skrevet 13. februar 2006 Skjær det opp i skiver før du fryser det ned og tin det i brødrister med sånn "defrost"-funksjon. Knallgodt! Nesten som nystekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå