Gå til innhold

Fremhevede innlegg

Skrevet

Jeg elsker å lage gjærbakst, men etter jeg fikk ankarsrum er jeg bare usikker. Tar det så lang tid å bli komfortabel med denne maskinen? Synes ting blander seg sakte, selv om jeg beveger eltekroken frem og tilbake. Om jeg har i mykt smør ut i elteprosessen tar det laaang tid før den er blandet inn. For ikke å snakke om å justere deigen med mer væske når det er nødvendig. Hva gjør jeg galt? Har selvfølgelig alltid det bløte i først, men ellers trenger jeg alle gode råd og erfaringer dere har! 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg starter alltid med det tørre, så tilsetter jeg væske og smør til slutt. 

Hvis jeg baker søt gjærdeig foretrekker jeg faktisk deigrulla fremfor eltekroken, den bruker jeg mest til grovbakst. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...